Oplossingen

Optimale controle en inzicht in jouw processen

Elvy biedt verschillende oplossingen om financieel administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren. Ofwel, grip op jouw financiën.

Factuurverwerking

Controle, inzicht en efficiëntie. Een aantal kernwoorden voor veel financiële experts. Voorwaarden om jouw factuurverwerking op orde te hebben. Heb je het gevoel dat dit beter kan? Lees hoe Elvy dit volledig geïntegreerd met jouw financiële software kan realiseren!

Declaratieverwerking

Zakelijk onkosten declareren, dat kan in veel gevallen een stuk makkelijker. Geen gedoe meer met Excel-documenten en losse bonnen met Elvy Declaratieverwerking! Met de Elvy App dient de declarant gemakkelijk zijn declaraties in via mobiel, wat tijd bespaart voor zowel indiener als verwerker.

Contractregistratie

Registreer eenvoudig al jouw contracten en de financiële verplichtingen die daaruit voortvloeien. Contractduur, automatisch verlengen en ontvangst van een notificatie als het opzegtermijn in zicht komt: Elvy Contractregistratie regelt het voor je.

Eenvoudig digitaal facturen verwerken

Dit is Elvy Factuurverwerking

Maak kennis met Elvy Factuurverwerking: onze oplossing die ervoor zorgt dat al jouw facturen eenvoudig worden verwerkt richting jouw financiële software. Zo werk je efficiënt en heb je volledige controle over jouw financieel administratieve organisatie. Bekijk de video hiernaast en ervaar de voordelen van onze factuurverwerking software. Benieuwd naar de scan en herken mogelijkheden voor jouw organisatie? Vraag een demonstratie aan om te ontdekken wat Elvy voor jouw organisatie kan betekenen.

Ontdek Elvy Factuurverwerking

Behoefte aan meer inzicht?

Dit zijn onze kennisdocumenten

In onze whitepapers bieden we concrete stappen voor het optimaliseren van financieel administratieve processen en in de casus geven we meer informatie over de manier waarop onze oplossing kan worden toegepast.

Direct demonstratie aanvragen

Of kijk een webinar terug

Whitepaper 'De waarde van efficiënt contractbeheer'

Whitepaper 'Digitaliseer en automatiseer het declaratieproces'

Casus Elvy Documentarchivering

Waarom Elvy

Bespaar tijd en geld

  • Richt je gewoon weer op jouw core business
  • Vergroot de efficiëntie van jouw administratieve processen
  • Automatiseer en digitaliseer jouw financiële processen. Voorkom fouten!

Onze prijzen

Demonstratie aanvragen

Volledige integratie

De koppeling tussen Elvy en jouw administratie is volledig geïntegreerd en wordt real-time vormgegeven. Hierdoor is er geen vertraging tijdens het verwerken van een boeking vanuit Elvy naar jouw administratie en heb je te allen tijde inzicht in de omloop van facturen vanuit jouw administratie.

De reeds aanwezige stambestanden uit je administratie worden gebruikt om het proces optimaal vorm te geven. Ook de ingestelde Business Rules uit jouw financiële pakket zijn in Elvy te allen tijde actief.

Jouw behoefte centraal

Bij Elvy ontwikkelen we alles zelf: van het eerste idee met functioneel/technisch ontwerp tot de daadwerkelijke ontwikkeling van de software. Alles onder één dak om jou van de beste ervaring te voorzien! Alle collega's dragen hier elke dag aan bij. Het Elvy-team bestaat uit de afdelingen Administratie/HR, Consult, Klant Succes Management, Marketing/Communicatie, Project, Sales en Support.

30+ jaar ervaring

Elvy beschikt over veel kennis door jarenlange ervaring in de markt. Al sinds 1993 ontwikkelen we software voor het digitaliseren en gemakkelijk verwerken van documenten.

Inmiddels leveren wij onze software aan ruim 4000 organisaties in Nederland en hebben wij een partnerschap met meer dan 100 ERP-leveranciers. Onze klanten en partners houden ons scherp in de doorontwikkeling van onze software. We doen het tenslotte samen! Zo willen wij voor iedereen een betrouwbare partner zijn.

Implementatie en nazorg

Wanneer je kiest voor Elvy, kies je voor een samenwerking. We verzorgen het gehele implementatietraject, van een goede voorbereiding tot jouw training. Maar daar stopt het niet.

Door continu met jou in contact te staan weten wij wat er speelt en waar de behoefte ligt. Of je nu contact hebt met onze consultant, supportmedewerker of Klant Succes Manager, wij tillen jouw financiële processen naar een hoger niveau.

Eén vaste prijs

Elvy staat al sinds jaar en dag voor een oplossing met veel functionaliteiten tegen een vaste, lage prijs. Geen kosten per verwerkt document of per gekoppelde administratie. Nee! Eén prijs die direct bij het afsluiten van jouw overeenkomst inzichtelijk is.

Daarnaast is Elvy gemakkelijk uit te breiden. Je hoeft namelijk niet direct gebruik te maken van alle mogelijke oplossingen. Je betaalt pas voor een oplossing vanaf het moment dat deze wordt gestart.

Koppelingen

Elvy sluit naadloos aan op jouw software

Elvy koppelt met veel verschillende financiële softwarepakketten en ERP systemen, maar hier stopt het niet. We blijven de mogelijkheden binnen Elvy uitbreiden, maar ook het aantal koppelingen. Staat jouw koppeling dus niet bij deze selectie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Achter de schermen werken onze developers hard aan uitbreidingen van onze koppelingen.

Contact