Oplossingen

Optimale controle en inzicht in uw processen

Elvy biedt verschillende oplossingen om uw administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren. Kies voor de oplossing die u de grip op uw processen terug geeft.

Volledige integratie

De koppeling tussen Elvy en uw administratie is volledig geïntegreerd en wordt real-time vorm gegeven. Hierdoor is er geen vertraging tijdens het verwerken van een boeking vanuit Elvy naar uw administratie. Daarnaast heeft u op ieder moment een up-to-date overzicht. Geen vertraging tijdens de verwerking en altijd inzicht.

De reeds aanwezige stambestanden uit uw administratie worden gebruikt om het proces optimaal vorm te geven. Ook de ingestelde Business Rules uit uw financiële pakket zijn in Elvy te allen tijde actief.

Altijd volledig inzicht: daar staan we voor!

Uw behoefte centraal

Bij Elvy ontwikkelen we alles zelf. Van het eerste idee tot de daadwerkelijke ontwikkeling, alles wordt onder één dak uitgevoerd. Ons hele team van consultants tot support staan nauw met elkaar in verbinding, om uw behoeften altijd scherp te hebben.

U staat centraal: daar staan we voor!

Al 25 jaar toonaangevend

Door de jarenlange ervaring in de markt huist Elvy veel kennis. Al in 1993 ontwikkelden wij software voor uw administratie.

Inmiddels leveren we aan ruim 2500 organisaties in Nederland en werken we nauw samen met meer dan 100 ERP-leveranciers. Onze klanten en partners houden ons scherp. Samen zorgen we ervoor dat we nu en in de toekomst de betrouwbare partner zijn die we altijd zijn geweest.

Dat is partnerschap: daar staan we voor!

Implementatie en nazorg

Wanneer u kiest voor Elvy, kiest u voor een samenwerking. We verzorgen het gehele implementatietraject, van een goede voorbereiding tot uw training. Maar daar stopt het niet.

Door continu met u in contact te staan weten wij wat er speelt en waar uw behoefte ligt. Of u nu contact heeft met onze consultant, supportmedewerker of Klant Succes Manager, wij tillen uw financiële processen naar een hoger niveau.

Dat is ontzorgen: daar staan we voor!

Eén vaste prijs

Inzicht en voorspelbaarheid zijn voor u in uw financiële administratie belangrijk. Daarom levert Elvy sinds jaar en dag een oplossing tegen een vaste, lage prijs. Geen prijs per verwerkt document of gekoppelde administratie, maar een duidelijke prijs welke vooraf bekend is.

Daarnaast is Elvy gemakkelijk uit te breiden. U betaalt pas als u een oplossing daadwerkelijk gebruikt. Zo heeft u alles helder.

Dat is transparantie: daar staan we voor!

Waarom Elvy

Bespaar tijd en geld

  • Richt u gewoon weer op uw core business
  • Vergroot de efficiëntie van uw administratieve processen
  • Automatiseer en digitaliseer uw financiële processen. Voorkom fouten!

Demonstratie aanvragen

Koppelingen

Elvy sluit naadloos aan op uw software

In de afgelopen jaren is Elvy flink doorontwikkeld. Ooit begon Elvy met de koppeling aan het financiële softwarepakket van Exact Globe. In de tussentijd zijn er naast de doorontwikkeling van Elvy zelf ook veel koppelingen aan andere financiële en ERP software ontwikkeld.

Staat uw koppeling hier niet bij?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.