Voordelen van een geautomatiseerd inkoopsysteem

Aanvragen en fiatteren in één centraal systeem

Inkoopaanvragen ontvang je niet meer per mail, in de wandelgang of telefonisch, maar middels een centraal inkoopmanagement systeem waarin alles vastgelegd wordt door de betreffende collega. In dit inkoopsysteem kan jij de aanvraag fiatteren. Dit geeft overzicht en jou de mogelijkheid om nog eens terug te kijken in alle inkoopaanvragen van afgelopen periode.

Direct inzicht in de financiële status

Zodra de aanvraag goedgekeurd is, wordt dit vastgelegd in de financiële administratie. Hierdoor komt een factuur nooit als een verrassing voor jou en heb je altijd een correct inzicht in de financiële status van jouw organisatie.

Bestelling matchen met de inkomende factuur

Bij elke inkoopaanvraag wordt een bestelbon inclusief bestelnummer gegenereerd, die jouw leverancier kan gebruiken voor op de factuur. Zodra de factuur van de bestelling binnenkomt, herkent de inkoopsoftware van Elvy het bestelnummer op de factuur. Indien er een match is met de bestelaanvraag en de ontvangstbevestiging, kan deze factuur direct betaald worden.

Structureer het inkoopproces

Krijg inzicht en controle op uitgaven

Elvy Inkoopmanagement is een gebruiksvriendelijke oplossing voor het indienen van inkoopaanvragen en het stroomlijnen van jouw inkoopproces. Je creëert een verplichtingenadministratie met rapportages waardoor je real-time inzicht hebt in de inkoopverplichtingen, de uitputting van budgetten en alle ontvangen facturen.

Benieuwd naar de werking van Elvy? Vraag dan vrijblijvend een demonstratie aan!

Demonstratie aanvragen

Het inkoopproces verbeteren door real-time integratie met jouw financiële software

Met de oplossing Elvy Inkoopmanagement kun je het inkoopproces verbeteren en krijg je meer controle en grip op de financiën binnen jouw organisatie. Door de real-time integratie van ons geautomatiseerd inkoopsysteem met jouw financiële software heb je direct inzicht en is handmatig importeren en exporteren verleden tijd. Lees meer over de mogelijkheden in combinatie met jouw financiële software!

Integratiemogelijkheden

Hét inkoopprogramma voor het MKB

Controle en inzicht hebben op de lopende inkooporders is voor iedere organisatie van toegevoegde waarde. Wil je meer over onze inkoopoplossing weten? Kom dan met ons in gesprek.

Contact

Krijg grip op budgetbeheer

Hoe staat het eigenlijk met de budgetten waar jij verantwoordelijk voor bent? Door het inkoopsysteem van Elvy in te zetten, krijg je volledig real-time inzicht in jouw budgetten. In Elvy is namelijk een audit trail beschikbaar van elke budget- en inkoopaanvraag. Met het inkoopprogramma van Elvy voorkom je dus onverwachte kosten en blijf je gegarandeerd binnen het budget.

Vooraf fiatteren in plaats van achteraf

Door vooraf de inkoopaanvraag te fiatteren, voorkom je onverwachte kosten. Wanneer jij een factuur ontvangt, ben je namelijk al op de hoogte van de kosten. Bij het indienen van een bepaalde type inkoopaanvraag, wordt automatisch de juiste budgethouders bepaald ter fiattering. Zij kunnen eenvoudig digitaal de aanvraag goed- of afkeuren. En komt de factuur binnen? Dan matcht Elvy deze met de bestelling, controleert de ontvangstbevestiging en geeft bij correcte resultaten aan dat achteraf fiatteren dus niet meer nodig is. Wel zo efficiënt!

Elvy helpt deze bedrijven efficiënt werken

Met de Elvy declaratie-app boeken we enorme tijdwinst
 • Johan Rijnart
 • Fatboy
 • Elvy Factuurverwerking en Elvy Declaratieverwerking - SAP Business One
Lees meer
Enorme tijdwinst en betere informatievoorziening dankzij Elvy
 • Caspar Remie
 • Riverdale
 • Elvy Factuurverwerking - KCS Wholesale
Lees meer
Voor ons is het een hele goede investering geweest, met efficiency en inzicht als grootste voordeel
 • Sjaak Meijer
 • Basil
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - KCS Wholesale
Lees meer
We hebben nu binnen een minuut de volledige fiatteringsstatus in beeld.
 • Kevin Janssen
 • Beslist.nl
 • Elvy Factuurverwerking - Multivers
Lees meer
Een stap voor op de concurrentie. Upload Portal is prettig en aantrekkelijk voor klanten!
 • Jeroen Rimmelzwaan
 • Hoornwijck Groep
 • Elvy Factuurverwerking - Unit4 en Exact Online
Lees meer

Combineer ons inkoopprogramma met andere oplossingen van Elvy

Om zoveel mogelijk efficiëntie te behalen, adviseren wij Elvy Inkoopmanagement te combineren met andere oplossingen van Elvy. Gebruik je deze oplossing in combinatie met Elvy Factuurverwerking, dan kan de bestelling gematcht worden met de factuur en gaat het betaalproces een stuk efficiënter. Combineer je Elvy Inkoopmanagement met Elvy Contractregistratie, dan heb je direct inzicht in de contractuele verplichtingen en de looptijd van het contract. Ben je benieuwd wat de prijzen van onze oplossingen zijn? Daar zijn wij transparant over.

Benieuwd naar de werking van onze inkoopsoftware?

Vraag dan hier een vrijblijvende demonstratie aan.

Demonstratie aanvragen