De software-oplossingen van Elvy

Als software expert helpen wij jou graag

Als software specialist zijn wij ervan overtuigd dat je met Elvy meer inzicht hebt, efficiënter werkt en dat jij de controle behoudt. Al ruim 25 jaar ontwikkelen wij software voor diverse organisaties: van stichtingen tot MKB-bedrijven en van overheidsinstellingen tot grote sportclubs in de Eredivisie. De oplossingen van Elvy zijn zo ontwikkeld, dat dit voor iedere organisatie inzetbaar is. Klik op de gewenste oplossing om verder kennis te maken met Elvy.

Factuurverwerking

Controle, inzicht en efficiëntie. Een aantal kernwoorden voor veel financiële experts. Voorwaarden om jouw factuurverwerking op orde te hebben. Heb je het gevoel dat dit beter kan? Lees hoe Elvy dit volledig geïntegreerd met jouw financiële software kan realiseren!

Declaratieverwerking

Zakelijk onkosten declareren, dat kan in veel gevallen een stuk makkelijker. Geen gedoe meer met Excel-documenten en losse bonnen met Elvy Declaratieverwerking! Met de Elvy App dient de declarant gemakkelijk zijn declaraties in via mobiel, wat tijd bespaart voor zowel indiener als verwerker.

Contractregistratie

Registreer eenvoudig al jouw contracten en de financiële verplichtingen die daaruit voortvloeien. Contractduur, automatisch verlengen en ontvangst van een notificatie als het opzegtermijn in zicht komt: Elvy Contractregistratie regelt het voor je.

Eerst zien, dan geloven

Benieuwd naar de werking van Elvy in de praktijk?

Wij demonstreren graag de mogelijkheden van Elvy in combinatie met jouw financiële software of ERP-systeem. Dit kan bij jullie op kantoor, of via een online demonstratie. Wil je dat een medewerker van Elvy vrijblijvend contact opneemt? Laat het ons dan weten middels onderstaande button.

Demonstratie aanvragen
Voordelen

Waarom gebruik maken van Elvy?

  • Efficiënt je documentstromen verwerken. Real-time integratie met veel koppelingen.
  • Overal toegang met Elvy Online, maar Elvy kan ook geïnstalleerd worden op jouw server.
  • Elvy is inzetbaar voor diverse organisaties, van groot tot klein!

Onze prijzen

Inschrijven nieuwsbrief

Koppelingen

Real-time integratie met jouw financiële software

Elvy koppelt met veel financiële software pakketen en ERP-systemen. In het menu vindt je hier een overzicht van. Maak je gebruik van een ander financieel pakket? Neem dan contact met ons op. Elvy gaat regelmatig nieuwe samenwerkingen aan met softwarebedrijven. Wie weet koppelen wij binnenkort ook met jouw financiële software.

Contact