Volledig inzicht en controle met onze contractbeheer software

Eenvoudig contracten vastleggen

Met onze contractregistratie software kunnen papieren en digitale contracten eenvoudig worden vastgelegd met alle vereiste gegevens. Je kunt zelf instellen welke gegevens verplicht zijn om een contract te registreren (denk hierbij aan relatienaam en contractduur), maar ook onder welk project of aangesteld budget het contract eventueel valt. Daarnaast geef je aan of het contract automatisch verlengd wordt en wat de opzegtermijn van het contract is. De contractregistratie is geheel naar eigen wens in te richten.

Jouw digitale contracten online beheren

Met het contract management systeem van Elvy bepaal je zelf welke medewerkers toegang hebben tot het raadplegen van de online contracten. Daarnaast biedt Elvy ook de mogelijkheid om de contracten te laten goedkeuren middels een volledig zelf in te richten workflow. Op deze manier kan een contract door meerdere mensen eenvoudig gecontroleerd worden en wordt het contract pas geactiveerd als iedereen akkoord heeft gegeven.

Geen contracten die onbedoeld verlengd worden

Doordat je alle vereiste gegevens bij het invoeren van het contract in Elvy ingeeft, zorgt Elvy ervoor dat je tijdig een melding ontvangt wanneer een contract dreigt af te lopen of automatisch wordt geprolongeerd.

Inkoopfacturen matchen met contractuele afspraken

In combinatie met Elvy Factuurverwerking en Elvy Inkoopmanagement heb je ook de mogelijkheid om de factuur te matchen met een contractuele verplichting. Door de contractregistratie software van Elvy te combineren met de andere oplossingen, creëer je een volledig overzicht van alle financiële verplichtingen die bij een contract horen inclusief de bijbehorende facturen.

Combineer de contractbeheer software van Elvy met je eigen financiële software

Onze contractbeheer software is eenvoudig te koppelen met jouw eigen financiële software, zodat Elvy naadloos aansluit. Op onze homepagina kun je kiezen voor een oplossing van Elvy in combinatie met jouw financiële software. Staat de koppeling hier niet bij? Geen probleem! Neem contact met ons op en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer

De voordelen van contractregistratie software

Lees de voordelen van Elvy Contractregistratie of laat ons het toelichten in een vrijblijvende demonstratie.

Stel hier jouw vraag

Centraal contracten archiveren

Doordat alle contracten centraal worden opgeslagen kan iedereen, die toegang heeft, de contracten makkelijk terugvinden. De bevoegde personen kunnen de documenten eenvoudig terugzoeken op basis van relatienaam, onderwerp of zelfs inhoud. De online contracten kunnen te allen tijde worden geraadpleegd en hoef je niet lang meer te zoeken in fysieke archieven. Contracten beheren wordt daardoor een stuk eenvoudiger en vooral ook inzichtelijker. Contracten die rondslingeren in de organisatie, dat is verleden tijd.

Inzicht in alle contracten in omloop

Doordat alle acties en handelingen automatisch worden geregistreerd, creëert Elvy een audit trail. Zo heb je altijd controle op de contracten in omloop en welke acties door wie zijn uitgevoerd. Daarnaast ontvang je tijdig automatische meldingen, zodat contracten op tijd beoordeeld worden en zodat je op tijd een melding krijgt wanneer een contract afloopt. Daarmee voorkom je dat contracten onbedoeld verlengd worden. Deze melding kan op een vast moment ingesteld worden of binnen een bepaalde periode voordat het contract afloopt.

Elvy helpt deze bedrijven efficiënter werken

Met de Elvy declaratie-app boeken we enorme tijdwinst
 • Johan Rijnart
 • Fatboy
 • Elvy Factuurverwerking en Elvy Declaratieverwerking - SAP Business One
Lees meer
Enorme tijdwinst en betere informatievoorziening dankzij Elvy
 • Caspar Remie
 • Riverdale
 • Elvy Factuurverwerking - KCS Wholesale
Lees meer
We hebben nu binnen een minuut de volledige fiatteringsstatus in beeld.
 • Kevin Janssen
 • Beslist.nl
 • Elvy Factuurverwerking - UNIT4 Multivers
Lees meer
Het werkt super en dat zou ik voor geen geld meer willen missen.
 • Mike Kastrop
 • Occasion Totaal
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - Accountview
Lees meer
Goed voorbereid op de toekomst, Florys kan met Elvy de klant optimaal bedienen.
 • Marco Visser
 • Florys
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - Exact / AFAS / UNIT4 Multivers
Lees meer

Al jouw processen eenvoudig optimaliseren met de oplossingen van Elvy

Naast onze contractbeheer software zijn er nog een aantal andere oplossingen die wij bieden om de financiële administratie zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten. Door Elvy Contractregistratie bijvoorbeeld te combineren met Elvy Inkoopmanagement worden de financiële verplichtingen, die uit een contract voortvloeien, makkelijk geregistreerd. Met Elvy Factuurverwerking kunnen inkoopfacturen eenvoudig worden afgeletterd aan een bestelling en gekoppeld worden aan het bijbehorende contract. Zo kun je de factuur van een leverancier eenvoudig matchen met een contractuele verplichting. Door meerdere software oplossingen te koppelen aan je eigen financiële software of ERP-systeem heb je een volledig overzicht van alle financiële verplichtingen en processen. Dat geeft je niet alleen veel inzicht, maar het bespaart vooral ook veel tijd en voorkomt fouten.

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van Elvy voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op.

verschillende koppelingen

Elvy sluit naadloos aan op jouw software

De contractregistratie software van Elvy sluit naadloos aan op jouw eigen financiële software of ERP-systeem. In de afgelopen jaren is Elvy namelijk flink doorontwikkeld. In deze tijd zijn er, naast de doorontwikkeling van Elvy zelf, ook veel koppelingen aan verschillende financiële en ERP software ontwikkeld. Maak bovenaan de pagina een keuze uit onze oplossing en kies de koppeling met jouw financiële systeem of ERP pakket. Staat jouw koppeling hier niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Jouw behoefte staat centraal. Wij verzorgen het complete implementatieproces: van de implementatie en voorbereidingen tot de nazorg. Alles voor één vaste prijs!

Bekijk het prijsoverzicht