Volledig inzicht en controle met onze contractbeheer software

Eenvoudig contracten vastleggen

Met onze contractregistratie software kunnen papieren en digitale contracten eenvoudig worden vastgelegd met alle vereiste gegevens. Je kunt zelf instellen welke gegevens verplicht zijn om een contract te registreren (bijvoorbeeld kostenplaats), maar ook onder welk project of aangesteld budget het contract eventueel valt. Daarnaast geef je aan of het contract automatisch verlengd wordt en wat de opzegtermijn van het contract is. De contractregistratie is geheel naar eigen wens in te richten.

Jouw digitale contracten online beheren

Met het contract management systeem van Elvy bepaal je zelf welke medewerkers toegang hebben tot het raadplegen van de online contracten. Daarnaast biedt Elvy ook de mogelijkheid om de contracten te laten goedkeuren middels een volledig zelf in te richten workflow. Op deze manier kan een contract door meerdere mensen eenvoudig gecontroleerd worden en wordt het contract pas geactiveerd als iedereen akkoord heeft gegeven.

Geen contracten die onbedoeld verlengd worden

Doordat je alle vereiste gegevens bij het invoeren van het contract in Elvy ingeeft, zorgt Elvy ervoor dat je tijdig een melding ontvangt wanneer een contract dreigt af te lopen of automatisch wordt geprolongeerd.

Grip op je contracten

Dit is Elvy Contractregistratie

Met Elvy Contractregistratie realiseer je (weer) grip op lopende contracten! Een centraal contractarchief, geen onnodige kosten én tijdsbesparing. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk nu de video.

Vragen over hoe je Elvy Contractregistratie kunt inzetten voor jouw organisatie? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende demonstratie aan.

Demonstratie aanvragen

Krijg inzicht en bespaar tijd

De waarde van efficiënt contractbeheer

In veel organisaties ontbreekt het aan inzicht in de lopende contracten, looptijden en contractuele verplichtingen. Tegelijkertijd zien we, door de ‘as a Service’-concepten, dat het aantal contracten dat zakelijk wordt afgesloten alsmaar toeneemt. Tijd voor actie!

Ontdek de noodzaak van het registreren van contracten voor jouw organisatie! Ervaar de voordelen en gebruik ons stappenplan om te kijken hoe jouw organisatie de contractregistratie kan optimaliseren.

Download het whitepaper

Voordelen contractregistratie software

Lees de voordelen van Elvy Contractregistratie of laat ons het toelichten in een vrijblijvende demonstratie.

Bekijk onze prijzen

Centraal contracten archiveren

Doordat alle contracten centraal worden opgeslagen kan iedereen die toegang heeft de contracten makkelijk terugvinden. De bevoegde personen kunnen de documenten eenvoudig terugzoeken op basis van relatienaam, onderwerp of bijvoorbeeld project. De online contracten kunnen te allen tijde worden geraadpleegd en hoef je niet lang meer te zoeken in fysieke archieven. Contracten beheren wordt daardoor een stuk eenvoudiger en vooral ook inzichtelijker. Contracten die rondslingeren in de organisatie, dat is verleden tijd.

Inzicht in alle contracten in omloop

Doordat acties en handelingen automatisch worden geregistreerd, creëert Elvy een audit trail. Zo heb je altijd controle op de contracten in omloop en welke acties door wie zijn uitgevoerd. Daarnaast ontvang je tijdig automatische meldingen, zodat contracten op tijd beoordeeld worden en zodat je op tijd een melding krijgt wanneer een contract afloopt. Daarmee voorkom je dat contracten onbedoeld verlengd worden. Deze melding kan op een vast moment ingesteld worden of binnen een bepaalde periode voordat het contract afloopt.

Bekijk het webinar

0174 - 61 01 92

Wil je via een video kennismaken met Elvy Contractregistratie? Vul het formulier in en ontvang het webinar in jouw mailbox. We demonstreren diverse functionaliteiten van Elvy, zodat je kunt zien hoe Elvy jouw contractadministratie kan optimaliseren en jij weer grip hebt op lopende contracten!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

Al jouw processen eenvoudig optimaliseren met de oplossingen van Elvy

Naast onze contractbeheer software zijn er nog een aantal andere oplossingen die wij bieden om de financiële administratie zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten. Zo kun je met Elvy Factuurverwerking inkoopfacturen eenvoudig afletteren aan een bestelling en koppelen aan het bijbehorende contract. Op deze manier match je de factuur van een leverancier met een contractuele verplichting.

Dat niet alleen! Met Elvy Inkoopmanagement beheer je moeiteloos jouw inkoopaanvragen en budgetten, Elvy Declaratieverwerking maakt het indienen en verwerken van declaraties eenvoudiger en met Elvy Documentarchivering zet je zo een digitaal archief op.

verschillende koppelingen

Elvy sluit naadloos aan op jouw software

De contractregistratie software van Elvy sluit naadloos aan op jouw eigen financiële software of ERP-systeem. In de afgelopen jaren is Elvy namelijk flink doorontwikkeld. In deze tijd zijn er, naast de doorontwikkeling van Elvy zelf, ook veel koppelingen aan verschillende financiële en ERP software ontwikkeld. Maak bovenaan de pagina een keuze uit onze oplossing en kies de koppeling met jouw financiële systeem of ERP pakket. Staat jouw koppeling hier niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

Neem contact op

Elvy helpt deze bedrijven efficiënter werken

Met de Elvy declaratie-app boeken we enorme tijdwinst
 • Johan Rijnart
 • Fatboy
 • Elvy Factuurverwerking en Elvy Declaratieverwerking - SAP Business One
Lees meer
Enorme tijdwinst en betere informatievoorziening dankzij Elvy
 • Caspar Remie
 • Riverdale
 • Elvy Factuurverwerking - KCS Wholesale
Lees meer
We hebben nu binnen een minuut de volledige fiatteringsstatus in beeld.
 • Kevin Janssen
 • Beslist.nl
 • Elvy Factuurverwerking - Multivers
Lees meer
Het werkt super en dat zou ik voor geen geld meer willen missen.
 • Mike Kastrop
 • Occasion Totaal
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - Accountview
Lees meer
Goed voorbereid op de toekomst, Florys kan met Elvy de klant optimaal bedienen.
 • Marco Visser
 • Florys
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - Exact / AFAS / UNIT4 Multivers
Lees meer