Dé declaratiesoftware voor jouw organisatie

Gemakkelijk indienen met de Elvy App

Met de Elvy App dien je declaraties gemakkelijk in via jouw mobiel. Dit geldt zowel voor kilometervergoedingen als andere onkosten. Maak een foto van het bonnetje of de factuur en voer de declaratiegegevens in: omschrijving en declaratietype. Na het verzenden van de declaratie komt het direct in de juiste administratie terecht. Digitaal onkosten declareren gaat op deze manier razendsnel en voorkomt het verlies van bonnetjes.

Efficiënt declaraties indienen en verwerken

Niet alleen met het indienen van declaraties is een hoop efficiëntie te behalen. Ook met het verwerken van de declaraties in jouw financiële administratie bespaar je tijd! In elke fase biedt de declaratiesoftware uitkomst, omdat de declarant aangeeft wat voor type declaratie hij/zij indient en er automatisch een boekingsvoorstel wordt gemaakt in de Elvy declaratiesoftware. Dit scheelt een hoop uitzoek- en invoerwerk.

Betalingen via jouw financiële software

Net zoals onze andere oplossingen is Elvy Declaratieverwerking geïntegreerd met jouw financiële software. De betalingen van de declaraties worden dan ook vanuit jouw financiële software gedaan. In het menu vind je onze koppelingen met verschillende financiële- en ERP software.

Krijg grip op het declaratieproces

Efficiënt en eenvoudig declareren

Met Elvy Declaratieverwerking zijn stapels declaratieformulieren en fysieke bonnetjes verleden tijd. Dien eenvoudig declaraties in met de Elvy App, fiatteer overzichtelijk gemaakte kosten en betaal vergoedingen snel en verantwoord uit. Bekijk de video en ontdek de voordelen van digitaal declareren met Elvy.

Wil jij grip krijgen op het gehele declaratieproces en ben je benieuwd naar onze software? Vraag dan vrijblijvend een demonstratie aan.

Demonstratie aanvragen

Voorkom een hoop administratieve handelingen

Declaraties indienen met een app

Niet meer onnodig lang bezig met het invullen van een Excel-formulier of zoeken naar bonnetjes. Dien declaraties in met de Elvy App. Zo heb je altijd en overal alles bij de hand.

Meer over de Elvy Declaratie App

Efficiëntie in het indienen én het verwerken van declaraties

Niet alleen declaranten behalen efficiëntie en controle op hun declaraties, ook het verwerken van declaraties gaat eenvoudig en snel met het declaratiesysteem.

Stel hier jouw vraag

Fysieke documenten hoeven niet meer bewaard te worden

Fysieke documenten hoeven niet meer bewaard te worden. Vanuit de regelgeving van de Belastingdienst is het voldoende als declaraties geraadpleegd kunnen worden vanuit jouw financieel pakket. Papieren bonnetjes en facturen zijn verleden tijd en hoeven dus niet meer bewaard te worden, wat een hoop ruimte bespaart op kantoor.

Gemakkelijk achteraf declaraties raadplegen

Wil je achteraf nog een declaratie raadplegen? Geen probleem! Alle ingediende declaraties worden zowel in de declaratiesoftware van Elvy als in jouw financieel pakket opgeslagen en zijn gemakkelijk terug te vinden met de zoekfunctie. Eén van de vele voordelen van online declareren met Elvy.

Elvy helpt deze bedrijven efficiënt werken

We hebben nu binnen een minuut de volledige fiatteringsstatus in beeld.
 • Kevin Janssen
 • Beslist.nl
 • Elvy Factuurverwerking - Multivers
Lees meer
Het werkt super en dat zou ik voor geen geld meer willen missen.
 • Mike Kastrop
 • Occasion Totaal
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - Accountview
Lees meer
Grote complexe factuurstroom onder controle, naast een snellere verwerking!
 • Koos Mark
 • Van Duyvenvoorde Flowers & Plants
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - Exact
Lees meer
Een stap voor op de concurrentie. Upload Portal is prettig en aantrekkelijk voor klanten!
 • Jeroen Rimmelzwaan
 • Hoornwijck Groep
 • Elvy Factuurverwerking - Unit4 en Exact Online
Lees meer
Geen kasten vol ordners meer en volledig inzicht in factuurstroom!
 • Roy Leyting
 • Victron Energy
 • Elvy Factuurverwerking - Exact
Lees meer
Een ‘lekkere en leuke’ manier van factuurverwerking.
 • Klaas Vogel
 • Opti-flor
 • Elvy Factuurverwerking - Exact
Lees meer
Snellere rapportages en hogere kwaliteit factuuradministratie.
 • Pieter Duin
 • De Krim Texel
 • Elvy Factuurverwerking - Exact
Lees meer

Alle digitaliseringsoplossingen van Elvy

Elvy heeft naast het declaratie systeem, ook andere oplossingen om jouw documentstromen te digitaliseren. Zo kun je efficiënt jouw facturen verwerken met Elvy Factuurverwerking, inzicht houden in jouw budgetten en aangegane verplichtingen met Elvy Inkoopmanagement en Elvy Contractregistratie, en gemakkelijk documentatie terugvinden in Elvy Documentarchivering. Allemaal met het doel om jou te helpen de financiële processen zo efficiënt en goed mogelijk op orde te hebben. Je bespaart daarmee een hoop tijd en het biedt optimale controle en inzicht in uw processen. Wil je hier meer over weten? Bekijk de oplossingspagina’s of neem gerust contact met ons op.

Verschillende koppelingen

De declaratiesoftware sluit naadloos aan op jouw financiële software

In de afgelopen jaren is Elvy flink doorontwikkeld. In deze tijd zijn er naast de doorontwikkeling van Elvy zelf, ook veel koppelingen aan verschillende financiële en ERP software ontwikkeld. Op de homepagina kun je de declaratiesoftware van Elvy en jouw pakket selecteren voor meer informatie. Wil je graag zien hoe de software werkt met jouw pakket, dan kun je altijd een gratis demonstratie aanvragen. Staat jouw koppeling hier niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

Gratis demonstratie aanvragen