VERWERK INKOMENDE FACTUREN EENVOUDIG

Ontdek Elvy Factuurverwerking

Werk jij met AccountView en ben je opzoek naar een oplossing voor efficiënte factuurverwerking? Bekijk de mogelijkheden van Elvy Factuurverwerking. In deze animatievideo nemen we je mee in het factuurverwerkingsproces. Van het inboeken, digitaal fiatteren tot het archiveren van facturen.

Benieuwd of de software van Elvy een goede stap is voor jouw financiële afdeling? Vraag vrijblijvend een demonstratie aan met een adviseur van Elvy of bekijk onze prijzen.

Hoe werkt Elvy Factuurverwerking met AccountView?

Het proces stap voor stap
Stap 1/5
Aanleveren
Stap 2/5
Herkennen
Stap 3/5
Boeken en archiveren
Stap 4/5
Fiatteren
Stap 5/5
Betalen

Aanleveren van facturen en bonnetjes

Elvy maakt het aanleveren van facturen gemakkelijk. Facturen worden automatisch vanuit jouw mailbox opgepakt en fysieke documenten kun je inscannen. Werk jij bij een administratie- of accountantskantoor? Dan kunnen cliënten ook documenten via de Elvy App of een speciale Upload Portal aanleveren.

Herkennen van de factuurgegevens

Elvy herkent automatisch de gegevens op de factuur. Alle gegevens worden gebruikt voor het boeken van de factuur en eventueel het matchen aan bestellingen en ontvangsten. Dit gebeurt allemaal real-time waardoor er voor jou als gebruiker geen wachttijden zijn.

Verwerking van kosten- en goederenfacturen

Op basis van de herkende gegevens en de gegevens uit AccountView, doet Elvy een boekingsvoorstel. Dit voorstel is nog te wijzigen en aan te vullen, waardoor je altijd de controle behoudt. Ook is het mogelijk om de factuur te matchen aan inkooporders of ontvangsten.

Nadat je akkoord geeft op het boekingsvoorstel, maakt Elvy de boeking aan in AccountView. De factuur wordt gearchiveerd en de boeking geblokkeerd voor betaling. De boeking wordt direct aan de juiste fiatteurs aangeboden voor controle.

Zo heb je direct al jouw kosten inzichtelijk en kan de btw direct in de aangifte mee.

Goedkeuren, afkeuren, in behandeling nemen, om advies vragen en de audit trail

Zodra een factuur door Elvy wordt geboekt en gearchiveerd in AccountView wordt de boeking geblokkeerd voor betaling, mits de factuur nog gefiatteerd moet worden. Elvy biedt uitgebreide fiatteringsmogelijkheden voor jouw organisatie. Het fiatteren is mogelijk via de webapplicatie ElvyWeb of via de Elvy App.

Elvy kan a.d.h.v. de boekingsgegevens bepalen wie wanneer moet fiatteren. Denk hierbij o.a. aan bepaling van de fiatteurs o.b.v. geboekte grootboeken, projecten, kostenplaatsen, bedragen etc. Of dit nu opeenvolgend of tegelijkertijd moet zijn of over één, twee of meer niveaus moet gebeuren. Elvy biedt de mogelijkheid.

Hebben alle vereiste fiatteurs hun akkoord gegeven, dan wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in AccountView.

Vrijgeven voor betaling in jouw financieel pakket

Na volledige goedkeuring van de factuur wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in AccountView.

Op de betaaladvieslijst komen alle goedgekeurde boekingen naar voren die binnen de vervalperiode vallen. Het betaalproces wordt verder vanuit AccountView vormgegeven.

Bekijk het webinar

0174 610192

Ben je benieuw naar Elvy Factuurverwerking met AccountView? Vul het formulier in en ontvang direct het webinar in jouw mailbox.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

Functionaliteiten en integratie

Elvy biedt controle, inzicht en efficiëntie met de vele functionaliteiten en de integratie met AccountView. Maar hoe precies? Bekijk hier de voordelen of laat ons het toelichten in een demo!

Stel hier jouw vraag

Demonstratie aanvragen

Real-time integratie met AccountView.

Alle boekingsvelden vanuit Elvy beschikbaar.

Uitgebreide fiatteringsmogelijkheden via ElvyWeb of Elvy App.

Controle op dubbele facturen, spookfacturen en bankrekeningnummers.

Audit trail - Controle op en inzicht in de facturen in omloop.

Verwerking van kosten- en goederenfacturen.

Crediteur- en debiteurstamgegevens vanuit Elvy aanmaken en bijwerken.

Jouw facturen gearchiveerd in AccountView.

IDEAAL VOOR ADMINISTRATIE-EN ACCOUNTANTSKANTOREN

Intensiveer de relatie met jouw klant

Wij bieden speciaal voor administratie- en accountantskantoren een aantal mogelijkheden, waardoor jij samen met je cliënt efficiënter kan werken. Zo laten we zien hoe je door middel van scan en herken piekbelasting tijdens de btw-maand tegen kunt gaan en hoe je jouw cliënten bonnetjes laat uploaden middels de Elvy App. En er is nog veel meer! Benieuwd naar onze scan en herken software? Lees snel verder.

Elvy voor accountantskantoren

Fouten zijn verleden tijd

Door de volledige integratie en automatische verwerking van gegevens, worden menselijke fouten uitgesloten. Naast de automatische verwerking, worden de gegevens door Elvy ook gecontroleerd.

Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of de factuur al eerder is verwerkt, of het een spookfactuur is en of het bankrekeningnummer van de crediteur correct is. Geen fouten, geen zorgen.

Volledig inzicht in jouw financiële administratie

Door de real-time integratie worden facturen direct geboekt en gearchiveerd. Je hebt je kosten dus direct inzichtelijk. Tevens heb je gedurende het gehele proces van verwerking tot fiattering volledig inzicht in alle handelingen die door verschillende medewerkers worden uitgevoerd. Controle en inzicht.

Nooit meer facturen kwijt

Alle facturen worden in Elvy opgeslagen en bij de boeking in jouw financiële pakket als PDF gearchiveerd. Daarbij zie je ook altijd waar in het fiatteringsproces de factuur zich bevindt. Altijd opgeslagen, nooit meer zoeken.

Gegevens altijd correct

Naast het foutloze proces, zijn ook de gegevens altijd correct. Elvy verzamelt alle gegevens en genereert een compleet boekingsvoorstel op basis van de reeds aanwezige stamgegevens. Van betalingscondities tot valutacodes, alles klopt.

Bespaar tijd en geld

Het geautomatiseerde proces geeft je een controlerende functie i.p.v. een invoerende. Je bespaart dus veel tijd. Altijd het inzicht, altijd de controle, mét extra efficiëntie.

Matchen van facturen

Elvy koppelen aan je boekhouding én inkoopadministratie

Werk jij, naast AccountView, nog met een ánder systeem voor de inkoopadministratie? Zoals een ERP, WMS, TMS of een maatwerk systeem. Dan is het afstemmen van inkoopfacturen met de inkoopdata vaak een tijdrovende klus. Ook hier heeft Elvy een oplossing voor! Lees hier meer over op onze website.

Inkoopfacturen matchen met inkoopdata
Altijd up-to-date managementrapportages.
 • Albert van der Linde
 • Willem de Boer Food & Events
 • Elvy Factuurverwerking - Accountview
Lees meer
Het werkt super en dat zou ik voor geen geld meer willen missen.
 • Mike Kastrop
 • Occasion Totaal
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - Accountview
Lees meer
Enorme tijdwinst en betere informatievoorziening dankzij Elvy
 • Caspar Remie
 • Riverdale
 • Elvy Factuurverwerking - KCS Wholesale
Lees meer
Voor ons is het een hele goede investering geweest, met efficiency en inzicht als grootste voordeel
 • Sjaak Meijer
 • Basil
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - KCS Wholesale
Lees meer
We hebben nu binnen een minuut de volledige fiatteringsstatus in beeld.
 • Kevin Janssen
 • Beslist.nl
 • Elvy Factuurverwerking - Multivers
Lees meer
Ervaar de kracht van Elvy

Benieuwd naar de werking van Elvy in de praktijk?

Demonstratie aanvragen
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten?

Uiteraard denken wij graag mee over hoe jij het proces voor factuurverwerking kan optimaliseren. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of laat ons Elvy Factuurverwerking demonstreren.

Adviseer mij

Demonstratie aanvragen

Op welke manier wordt de integratie tot stand gebracht?

Welke prijzen worden gehanteerd?

Moet de software nog geïmplementeerd worden?

Is er ook samenwerking met mijn AccountView leverancier?