Aanvragen en goedkeuren van de verplichting

Zodra een medewerker binnen uw organisatie een inkoopaanvraag doet, checkt Elvy of de aanvraag binnen het budget past en wie de aanvraag dient te fiatteren. Na het geven van een akkoord door de betrokken budgethouder en andere fiatteurs, wordt er automatisch een bestelformulier met een uniek nummer gegenereerd. Dit unieke nummer kan de leverancier vervolgens op de verkoopfactuur vermelden.

U heeft de mogelijkheid om op diverse manieren de fiattering in te stellen. Zo kunt u op basis van o.a. projecten, kostenplaatsen, grootboekrekeningen, bedragen etc. bepalen wie er moet goedkeuren, en of fiatteurs op gelijk niveau of opeenvolgend moeten fiatteren.

Factuurmatching aan de verplichting

Zodra de inkoopfactuur binnenkomt, herkent Elvy de gegevens met haar OCR software en wordt de juiste inkoopverplichting gematcht met de factuur. Het unieke nummer van de verplichting op de factuur, zorgt ervoor dat Elvy eenvoudig de juiste bestelling kan matchen.

Automatische fiattering

Ook is het mogelijk om automatisch inkoopfacturen te fiatteren die worden afgestemd aan een inkooporder. Door middel van vooraf ingestelde marges in Elvy worden er controles uitgevoerd. Vallen de verschillen binnen de marges wordt de inkoopfactuur automatisch gefiatteerd, vallen ze erbuiten, dan wordt de factuur automatisch aan de juiste fiatteurs aangeboden.

Alle stappen worden door Elvy bijgehouden middels een audit trail, zodat altijd inzichtelijk is wanneer en door wie, welke handelingen zijn gedaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Elvy in combinatie met uw financiële software?

Op onze home-pagina kunt u kiezen voor een oplossing van Elvy in combinatie met uw financiële software.

Specifieke informatie
Budget beheren software

Alle voordelen van Elvy op een rij

Lees de voordelen van Elvy Inkoopmanagement of laat ons het toelichten in een vrijblijvende demonstratie.

Stel je vraag

Demonstratie aanvragen

Volledige controle op alle uitgaven

Alle boekingsvelden vanuit Elvy beschikbaar

Makkelijk uw budget beheren en registreren

Ontdek alle software oplossingen van Elvy

Elvy heeft koppelingen met veel verschillende financieel boekhoudpakketten en ERP-systemen waarin een inkoopsysteem is ondergebracht. Wilt u uw inkoopsoftware efficiënter gebruiken, dan is Elvy Inkoopmanagement zeker de moeite waard om de volgende stap te zetten in het automatiseren van uw inkoopprocessen!

Naast Elvy Inkoopmanagement biedt Elvy ook oplossingen aan om uw contracten eenvoudig te registreren en overige documenten te digitaliseren. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Meer informatie
Verschillende koppelingen

Elvy sluit naadloos aan op uw software

In de afgelopen jaren is Elvy flink doorontwikkeld. In deze tijd zijn er naast de doorontwikkeling van Elvy zelf, ook veel koppelingen aan verschillende financiële en ERP software ontwikkeld. Op deze pagina kunt u de oplossing van Elvy en uw financieel of ERP pakket selecteren voor meer informatie.

Staat uw koppeling hier niet bij?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.