De geschiedenis van Elvy

Tijdlijn
Stap 1/5
Opgericht in 1993
Stap 2/5
Introductie van Elvy
Stap 3/5
Ontwikkelingen binnen Elvy
Stap 4/5
Elvy tot op heden
Stap 5/5
Elvy naar de toekomst

Software op maat

Nederpelt Software is opgericht in 1993 door de huidige directeur Alwin Nederpelt. Alwin maakte maatwerk software voor verschillende bedrijven. Eén van de software-oplossingen waar toen al aan gewerkt werd, is het prille begin van Elvy.

Digitaliseert uw documentenstroom

De basis van het hedendaagse Elvy werd gelegd door facturen te digitaliseren en te archiveren in het boekhoudpakket Exact Globe. Dit werd in eerste instantie specifiek voor één klant ontwikkeld, maar al snel volgde er interesse van meerdere relaties.

Focus op doorontwikkeling

Waar Elvy ooit begon met de koppeling op Exact Globe, werd de software toegankelijk op maar liefst 17 financiële boekhoudpakketten en ERP-systemen.

Naast het inlezen en inboeken van facturen, werd Elvy doorontwikkeld om uw gehele documentenstroom te automatiseren en te digitaliseren. In de afgelopen jaren is Elvy steeds verder ontwikkeld op het gebied van factuurverwerking, contractregistratie, declaratieverwerking, inkoopmanagement en documentarchivering.

Groei, groei en nog meer groei

Inmiddels werken meer dan 2500 organisaties met Elvy voor de factuurverwerking en diverse andere oplossingen voor het automatiseren van de documentenstroom binnen bedrijven. Ieder jaar kiezen ongeveer 400 nieuwe organisaties voor de oplossingen van Elvy.

Wij werken inmiddels met een enthousiast team van circa 25 medewerkers, om al onze bestaande én nieuwe relaties zo optimaal mogelijk te bedienen.

Marktbewegingen en klantwensen

Bij Elvy blijven we doorontwikkelen. We kijken graag vooruit en willen graag inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Dit doen wij door onze oplossingen zo optimaal mogelijk te ontwikkelen door de beweging van de markt nauwlettend te volgen en de wensen van onze klanten goed in kaart te brengen.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen!

Team

Wie zijn wij

Wij zijn Elvy! Een team van circa 28 enthousiaste medewerkers die er elke dag alles aan doen om organisaties meer inzicht en efficiëntie te bieden in hun bedrijfsprocessen.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze software te verbeteren. Wij luisteren naar onze klanten en partners en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche om Elvy steeds verder te ontwikkelen.

Bij Elvy is alles onder één dak. De afdelingen sales, support, consult en development zijn allemaal op ons kantoor in Wateringen gevestigd. Op deze manier zijn de lijnen kort en kan er snel gehandeld en gecommuniceerd worden.

Volledige integratie

De koppeling tussen Elvy en uw administratie is volledig geïntegreerd en wordt realtime vorm gegeven. Dit houdt in dat er geen handmatige export en import gedaan hoeft te worden, maar dat Elvy constant in verbinding staat met de database van uw financiële of ERP pakket. Hierdoor is er geen vertraging tijdens het verwerken van een boeking vanuit Elvy naar uw administratie en heeft u te allen tijde inzicht in de omloop van facturen vanuit uw administratie.

Elvy maakt gebruik van de reeds aanwezige stambestanden in uw administratie. Ook de ingestelde Business Rules uit uw financiële pakket zijn in Elvy te allen tijde actief.

Dat is integratie. Dat is waar wij voor staan!

Solide partner

Alles bij Elvy wordt zelf in huis ontwikkeld. Van het eerste idee, het functioneel en technisch ontwerp, tot de daadwerkelijke ontwikkeling van de software. Alles wordt onder één dak uitgevoerd.

De groei van Elvy gaat niet alleen zo hard doordat wij al het programmeerwerk in huis vorm geven. Ook ons verkoop- en marketingteam, onze consultants en ons supportteam zorgen samen dagelijks voor de succesfactor van Elvy.

Dat is een solide partner. Dat is waar wij voor staan!

25+ jaar ervaring

Elvy huist veel kennis door de jarenlange ervaring in de markt. Al in 1993 ontwikkelde wij software voor het digitaliseren en gemakkelijker verwerken van documenten.

Als gerenommeerde partij leveren wij onze software inmiddels aan ruim 2500 organisaties in Nederland en hebben wij een partnerschap met meer dan 100 ERP leveranciers. Onze klanten en partners houden ons scherp in de doorontwikkeling van onze software. Zo willen we voor nu en in de toekomst de betrouwbare partner zijn die we altijd zijn geweest.

Dat is samenwerken. Dat is waar wij voor staan!

Implementatie en nazorg

Op het moment dat u besluit Elvy te gaan gebruiken begint de pret pas echt. Wij zorgen voor het gehele implementatietraject. Het begint allemaal bij een goede voorbereiding, maar stopt zeker niet als u uw training heeft gehad.

Door constant met u in contact te staan weten wij wat er speelt en waar uw behoefte ligt. Of u nu contact heeft met onze consultant, supportmedewerker of Klant Succes Manager, wij tillen uw financiële processen naar een hoger niveau.

Dat is ontzorgen. Dat is waar wij voor staan!

Eén vaste prijs

Elvy staat al sinds jaar en dag voor een oplossing met veel functionaliteiten tegen een vaste, lage prijs.

Geen prijs per verwerkt document of gekoppelde administratie, waardoor u achteraf vaak bedrogen uitkomt. Nee, één prijs die aan het begin van uw overeenkomst bekend is.

Daarnaast is Elvy gemakkelijk uit te breiden. Als u ervoor kiest om niet direct met alle oplossingen te starten, maar dit later in het jaar op te pakken zal u pas vanaf dat moment voor de betreffende oplossing betalen.

Dat is transparantie. Dat is waar wij voor staan!

Maak kennis met Elvy

Een demonstratie aanvragen?

Elvy stelt u in staat uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, te versnellen én te verbeteren, waardoor u soepel mee kunt met trends en ontwikkelingen als digitalisering, toenemende concurrentie en groeiende behoefte aan flexwerken bij uw medewerkers. Wilt u weten wat Elvy voor u kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende demonstratie aan!

Demonstratie aanvragen