Wij zijn Elvy

Een team van circa 35 enthousiaste medewerkers dat er elke dag alles aan doet om jouw financieel administratieve processen zo efficiënt mogelijk in te richten met de software van Elvy.

Alle kennis en kunde bevindt zich onder één dak: van software ontwikkeling tot aan implementatie en van ondersteuning tot aan management. Alle afdelingen zijn gevestigd in het kantoor in Wateringen. Zo zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Wel zo handig!

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe baan in een gezellig team? Bekijk onze vacaturepagina voor een passende functie. Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.

Maak kennis met Elvy

Onze oplossingen

Elvy stelt jou in staat om financieel administratieve bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, versnellen én verbeteren. Onze software biedt oplossingen voor factuurverwerking, declaratieverwerking, inkoopmanagement, contractregistratie en documentarchivering. Alles om het jou makkelijker te maken! Lees nu meer over onze oplossingen.

Naar oplossingen

De geschiedenis van Elvy

Tijdlijn
Stap 1/5
Opgericht in 1993
Stap 2/5
Introductie van Elvy
Stap 3/5
Ontwikkelingen binnen Elvy
Stap 4/5
Elvy tot op heden
Stap 5/5
Elvy naar de toekomst

Software op maat

Nederpelt Software is opgericht in 1993 door de huidige directeur Alwin Nederpelt. Alwin creëerde software op maat voor verschillende bedrijven. Eén van deze software-oplossingen was het prille begin van Elvy.

Digitaliseert jouw documentenstroom

De basis van het hedendaagse Elvy is gelegd door facturen te digitaliseren en te archiveren in het boekhoudpakket Exact Globe. Dit is in eerste instantie specifiek voor één klant ontwikkeld, maar al snel volgde er interesse vanuit meerdere relaties.

Focus op doorontwikkeling

Waar Elvy ooit begon met de koppeling op Exact Globe is de software nu toegankelijk op meer dan 17 financiële boekhoudpakketten en ERP-systemen.

Naast het inlezen en inboeken van facturen, is Elvy doorontwikkeld om jouw gehele documentenstroom te automatiseren en digitaliseren. In de afgelopen jaren is Elvy uitgebreid met oplossingen voor factuurverwerking, contractregistratie, declaratieverwerking, inkoopmanagement en documentarchivering.

Groei, groei en nog meer groei

Inmiddels werken meer dan 2500 organisaties met Elvy: voor het verwerken van facturen en met onze aanvullende oplossingen voor het automatiseren van de documentenstroom.

Wij werken met een enthousiast team van +/- 35 medewerkers en blijven groeien. Zo staan we voor iedereen klaar!

Marktbewegingen en klantwensen

De software van Elvy is constant in ontwikkeling. Wij spelen in op de wensen van onze klanten en bewegingen in de markt. Zo blijft Elvy up-to-date en gebruiksvriendelijk.

Volledige integratie

De koppeling tussen Elvy en jouw administratie is volledig geïntegreerd en wordt real-time vormgegeven. Dit houdt in dat er geen handmatige export en import gedaan hoeft te worden, maar dat Elvy constant in verbinding staat met de database van jouw financiële of ERP pakket. Hierdoor is er geen vertraging tijdens het verwerken van een boeking vanuit Elvy naar jouw administratie en heb je te allen tijde inzicht in de omloop van facturen vanuit jouw administratie.

Solide partner

Bij Elvy wordt alles in huis ontwikkeld door het development team: van het eerste idee met functioneel en technisch ontwerp tot de daadwerkelijke ontwikkeling van de software. Alles onder één dak! Daarnaast hebben we diverse ervaren afdelingen die elke dag bijdragen aan het succes van Elvy: Administratie/HR, Consult, Klant Succes Management, Marketing/Communicatie, Project, Sales en Support.

25+ jaar ervaring

Elvy beschikt over veel kennis door jarenlange ervaring in de markt. Al sinds 1993 ontwikkelen we software voor het digitaliseren en gemakkelijk verwerken van documenten.

Inmiddels leveren wij onze software aan ruim 2500 organisaties in Nederland en hebben wij een partnerschap met meer dan 100 ERP-leveranciers. Onze klanten en partners houden ons scherp in de doorontwikkeling van onze software. We doen het tenslotte samen! Zo willen wij voor iedereen een betrouwbare partner zijn.

Implementatie en nazorg

Bij Elvy heb je écht alles onder een dak. Het stopt niet bij de ontwikkeling van software! Wij zorgen voor het gehele implementatietraject met een optimale start door goede voorbereiding en training voor jouw organisatie.

Wij staan direct met jou in contact, zodat we weten wat er speelt en waar de behoeftes liggen. Of je nu contact hebt met Consult, Support of Klant Succes Management, wij tillen jouw financiële processen naar een hoger niveau.

Dat is ontzorgen. Dat is waar wij voor staan!

Eén vaste prijs

Elvy staat al sinds jaar en dag voor een oplossing met veel functionaliteiten tegen een vaste, lage prijs. Geen kosten per verwerkt document of per gekoppelde administratie. Nee! Eén prijs die direct bij het afsluiten van jouw overeenkomst inzichtelijk is.

Daarnaast is Elvy gemakkelijk uit te breiden. Je hoeft namelijk niet direct gebruik te maken van alle mogelijke oplossingen. Je betaalt pas voor een oplossing vanaf het moment dat deze wordt gestart.