Wij zijn Elvy

Als organisatie staan we voor flexibiliteittoegankelijkheid en betrokkenheid. Met enthousiasme en Westlandse nuchterheid helpen wij elke dag onze relaties om hun financieel administratieve processen slimmer in te richten. Bij Elvy geloven we dan ook dat je pas efficiënt kunt werken als je optimale controle hebt over jouw financieel administratieve processen. Wij zeggen niet voor niets: Be efficient. Add control.

Het team werkt daarom elke dag aan de (door)ontwikkeling van de software, biedt eerlijk advies, denkt mee over de inrichting van financiële processen, verzorgt projectbegeleiding bij de software-implementatie, traint klanten voor optimaal gebruik en biedt altijd persoonlijke aandacht als nazorg. Alles in huis voor optimale service. Wij willen namelijk dat iedere gebruiker voor een fijne prijs maximaal profiteert van Elvy! Maakt niet uit of je een groot of klein bedrijf bent, een bestaande of nieuwe klant.

Ons doel

Bij Elvy geloven we dat je pas efficiënt kunt werken als je optimale controle hebt over de financieel administratieve processen. Met onze betaalbare, veelzijdige oplossingen maken we dit toegankelijk voor het mkb. Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief

Missie

Wij willen het mkb elke dag een stap verder brengen in de digitalisering en automatisering van financieel administratieve processen om te zorgen voor optimale controle en efficiëntie.

Dit realiseren we door slimme, veelzijdige en betaalbare software te ontwikkelen, die met een groot aantal bestaande financiële software pakketten en ERP-systemen integreert.

Naast de ontwikkeling van software doen we alles in-house om klanten van de beste service te voorzien.

Visie

Als we groot mogen dromen en onze ambities volgen, dan heeft het gehele mkb vóór 2030 een volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd financieel administratief proces.

De kwaliteiten van zowel mens als techniek vullen elkaar hierin naadloos aan: inzet van slimme techniek beperkt het aantal handelingen in het financiële bedrijfsproces, zodat de kennis van de werknemer optimaal wordt benut en zij meer werkplezier ervaren.

Waar is het begonnen?

Het verhaal van Elvy
Stap 1/5
Terug naar 1993
Stap 2/5
Prille begin van Elvy Factuurverwerking
Stap 3/5
Uitbreiding van koppelingen
Stap 4/5
Huidige Elvy
Stap 5/5
Elvy naar de toekomst

Het begin van Elvy

Het verhaal van Elvy begint in 1993 met een passie voor techniek en een behoefte in de markt. Oprichter Alwin Nederpelt signaleert dat organisaties, groot en klein, tegen een uitdaging aanlopen wat betreft het efficiënt inrichten van de bedrijfsprocessen. Daar kan ik een verschil maken, zo dacht Alwin. Met genoeg technische kennis op zak besloot hij zich in te schrijven bij de KVK onder de naam ‘Nederpelt Software’ om software op maat te creëren voor het optimaliseren van verschillende (financiële) bedrijfsprocessen. Met succes! Zijn maatwerk wordt goed ontvangen.

Het eerste product

Na een aantal jaar werkzaam als zzp’er, en een enorme berg aan nieuwe kennis en ervaring, was de tijd rijp om een eigen product ontwikkelen. Alwin stelt als doel om iedere organisatie een oplossing te bieden voor de optimalisatie van financieel administratieve processen. Met name voor organisaties die dagelijks veel facturen verwerken. De eerste versie van het product ontstaat vanuit een concrete wens vanuit de markt: een koppeling op het bestaande boekhoudpakket Exact Globe om de facturenstroom te digitaliseren en archiveren. Het prille begin van Elvy Factuurverwerking.

Elvy integreert met steeds meer financiële pakketten

Niet alleen Exact Globe-gebruikers hadden behoefte aan een dergelijke oplossing, waardoor de deur wordt geopend voor nieuwe koppelingen. En dat aantal is snel gestegen! Vandaag de dag zijn er meer dan 15 financiële boekhoudpakketten en ERP-systemen real-time te integreren met Elvy voor een vaste, transparante prijs.

Nieuwe producten en collega's

Snelle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering zorgden in de markt ook voor nieuwe behoeftes in de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Alwin zet met het groeiende Elvy-team daarom een stap verder en begint de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Inmiddels beschikken we over 4 andere oplossingen naast Elvy Factuurverwerking, namelijk: Elvy Declaratieverwerking, Elvy Inkoopmanagement, Elvy Contractregistratie en Elvy Documentarchivering. Meer dan 4.000 organisaties maken nu gebruik van deze oplossingen.

Waar werken we aan?

Als team werken we hard aan de kwaliteit en ontwikkeling van onze software. We houden de markt scherp in de gaten om passende functionaliteiten te ontwikkelen en kijken naar nieuwe koppelingen. Of soms doen we juist een stapje terug om de kwaliteit van de software te waarborgen. Het belangrijkste is dat de klant alles haalt uit onze software.

Maak kennis met onze software

Grip op jouw financiële processen

Elvy biedt oplossingen voor het digitaliseren en automatiseren van verschillende financieel administratieve processen: Elvy FactuurverwerkingElvy DeclaratieverwerkingElvy InkoopmanagementElvy Contractregistratie en Elvy Documentarchivering. Allemaal real-time te integreren met diverse bestaande financiële pakketten voor een up-to-date administratie.

Naar oplossingen
Waarom onze software

Kracht van Elvy

  • Real-time te integreren met diverse financiële- en ERP pakketten
  • Veel functionaliteiten tegen een vaste, lage prijs
  • Optimale service door aanwezigheid van verschillende disciplines onder één dak

Demonstratie aanvragen

Financiële software- en ERP pakketten

Elvy integreert met

Vacatures

Het team van Elvy telt meer dan 40 betrokken medewerkers vanuit verschillende disciplines: administratie/hr, consult, development, klant succes management, marketing/communicatie, projectmanagement, sales en support. Allemaal gevestigd in het kantoor te Wateringen. Zo zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Onze werkcultuur wordt dan ook gekenmerkt door collegialiteit en betrokkenheid. Iedereen helpt elkaar! Daarnaast is er vrijheid voor eigen inbreng en creativiteit. Zie jij een match met Elvy? Bekijk onze vacaturepagina voor een passende functie. Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.