Wie zijn wij

Wij zijn een softwareontwikkelaar en bouwen oplossingen voor het digitaliseren en automatiseren van administratieve processen. Wij integreren deze met de boekhoud- en ERP-software van onze partners. Onze oplossingen stellen bedrijven in staat werkzaamheden efficiënter en met meer grip op het proces uit te voeren. Dit resulteert in waardevolle tijdsbesparingen, meer kwaliteit en leuker werk.

We zijn een succesvol en groeiend bedrijf. Zo zijn we de afgelopen jaren in de verschillende marktsegmenten die we bedienen uitgegroeid tot marktleider. We werken er hard aan dit te blijven en, waar we het nog niet zijn, te worden.

Wie zoeken wij

Als Klant Succes Manager ben je verantwoordelijk voor al onze bestaande klanten. Een relatie legt binnen onze organisatie een reis af die begint bij onze marketing- en verkoopafdeling. Als de relatie de keuze heeft gemaakt om met Elvy aan de slag te gaan, wordt deze overgedragen aan de project- en consultancyafdeling. Zodra het implementatieproject succesvol wordt afgerond, kom jij in beeld.

Vanaf dat moment heeft de klant de mogelijkheid om al zijn vragen en uitdagingen aan onze supportafdeling voor te leggen, waar onze supportprofessionals door het vuur gaan om de klant hierbij te helpen. Sommige klanten hebben echter de behoefte om verder te sparren over de mogelijkheden die Elvy te bieden heeft. Ze werken soms jarenlang met Elvy zonder, vaak onbewust, de daadwerkelijke potentie van de software te benutten. Jij zorgt ervoor dat je bij deze relaties op de koffie kan komen en met hen het gesprek aan kan gaan.

Je zit dan aan tafel met zowel een ondersteunende als een commerciële pet op. Je kan de klanten alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen, ze coachen in het optimaal gebruik van Elvy, pakt escalerende supportvragen met beide handen aan en identificeert direct kansen tot uitbreiding van de samenwerking met de klant. Je bespreekt dit verder met de juiste collega’s van de verschillende teams en zorgt ervoor dat elke klant een tevreden klant is.

Je bent samen met je collega’s uit het Klant Succes team verantwoordelijk voor de trainingen die onder de Elvy Academy vallen en neemt contact op met klanten die onverhoopt toch opzeggen, zodat we daar als organisatie van kunnen leren. Door alle gesprekken die jij voert weet je als geen ander welke uitdagingen de klant in de dagelijkse praktijk tegen komt en heb je dus ook een belangrijke inbreng in de doorontwikkeling van onze softwareoplossingen.

Al met al zijn wij dus op zoek naar een uiterst communicatieve en proactieve teamspeler – met kennis van zaken – die pas tevreden is als de klant dat is. Je bent de perfecte mix tussen een Accountmanager en een Implementatieconsultant. Maar bovenal werk je graag samen met al je collega’s en versterk je ons team in alle opzichten!

Wat vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met ICT;
 • Goede kennis van administratieve processen is een pré;
 • Een representatieve en enthousiaste houding;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • In bezit van rijbewijs (B);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Het is daarnaast ook belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Klantvriendelijk-, kwaliteit- en resultaatgerichtheid staan bij jou hoog in het vaandel.

Wat bieden wij

 • Een dienstverband van 32-40 uur;
 • Telefoon, laptop en auto van de zaak;
 • Een team met gemotiveerde collega’s;
 • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een informele werkomgeving

Solliciteren

Voel jij je geschikt om deze functie te vervullen en wil je ons team komen versterken?
Stuur dan je motivatiebrief met CV naar sollicitatie@elvy.nl.

Voor meer informatie bel: 0174 610 192. Roy Maarssen staat je graag te woord.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu