Elvy evenementen

Meld u nu aan!

Regelmatig organiseren wij diverse evenementen zoals gebruikerstrainingen, webinars of seminars. Ook staan wij regelmatig op een beurs. Wilt u een van deze evenementen bijwonen? Schrijf u dan in door op de inschrijfbutton te klikken. Wij verwelkomen u graag!

20 aug 2020

Online training | Fiatteren met Elvy voor boekers en afkeurmanagers

Speciaal voor boekers en afkeurmanagers organiseren wij de online training "Fiatteren met Elvy voor boekers en afkeurmanagers". Tijdens deze training nemen wij u mee in de mogelijkheden van fiattering en ziet u hoe u als boeker en/of afkeurmanager hier optimaal gebruik van kunt maken. De online training start om 10.00 uur en deelname is gratis.

27 aug 2020

Online training | Fiatteren met Elvy voor fiatteurs

Tijdens deze online training nemen wij u mee in de mogelijkheden van het fiatteren met Elvy. Door deelname aan deze training krijgt u een goed beeld van de fiatteringsmogelijkheden in Elvy vanuit het perspectief van de fiatteur. Na het volgen van de training zal er geen onduidelijkheid meer zijn over hoe facturen gefiatteerd dienen te worden. De online training start om 10.00 uur en deelname is gratis.

Beschikbare plaatsen: 4

08 sep 2020

Gebruikerstraining Exact Globe

Dinsdag 08 september 2020 organiseren wij een gebruikerstraining van Elvy i.c.m. Exact Globe. Tijdens deze training van een halve dag zal een trainer van Elvy u de fijne kneepjes van de toepassing laten zien. Elvy is de afgelopen jaren flink doorontwikkeld. Er zijn veel handige en nieuwe functionaliteiten bij gekomen, die nog niet alle gebruikers benutten. Wij zijn ervan overtuigd dat u, na het bijwonen van een training, nóg meer efficiëntie haalt uit de factuurverwerking met Elvy. Tijdstip 09.00-13.00 uur.

Helaas al volgeboekt

15 sep 2020

Applicatiebeheerderstraining | Exact Globe

Op dinsdag 15 september organiseert Elvy een training gericht op applicatiebeheerders van Elvy in combinatie met Exact Globe. Deze training is bedoeld voor personen die Elvy beheren en hier reeds ervaring mee hebben.

Meld je aan om op de hoogte te blijven van toekomstige Applicatiebeheerderstrainingen

17 sep 2020

Online training | Kosten- en goederenfacturen | Unit4

Voor Elvy-gebruikers die kostenfacturen en/of goederenfacturen verwerken, organiseren wij een online training waar in circa een uur een aantal functionaliteiten van Elvy worden toegelicht, zodat u nóg efficiënter kan werken met Elvy Factuurverwerking in combinatie met Unit4. De online training start om 10.00 uur en deelname is gratis.

17 sep 2020

Online training | Administratie- en accountantskantoren | Unit4

Voor Elvy-gebruikers die werken voor administratie- of accountantskantoren, organiseren wij een online training waar in circa een uur een aantal functionaliteiten van Elvy worden toegelicht, zodat u nóg efficiënter kan werken met Elvy Factuurverwerking in combinatie met Unit4. De online training start om 14.00 uur en deelname is gratis.

Beschikbare plaatsen: 12

24 sep 2020

Gebruikerstraining Exact Online

Binnenkort organiseren wij weer een gebruikerstraining van Elvy i.c.m. Exact Online. Wilt u hierbij aanwezig zijn, geef dit dan hieronder aan. Wanneer de inschrijvingen geopend zijn, zullen wij u hiervoor benaderen.

Beschikbare plaatsen: 12

06 okt 2020

Gebruikerstraining Unit4 Wholesale

Binnenkort organiseren wij weer een gebruikerstraining van Elvy i.c.m. Unit4 Wholesale. Wilt u hierbij aanwezig zijn, geef dit dan hieronder aan. Wanneer de inschrijvingen geopend zijn, zullen wij u hiervoor benaderen.

Blijf op de hoogte

Toekomstige evenementen

Wilt u uitgenodigd worden voor toekomstige evenementen zoals gebruikerstrainingen, applicatiebeheerderstrainingen of inspraaksessies, dan horen wij dit graag.

Toekomstige evenementen