Elvy evenementen

Meld u nu aan!

Regelmatig organiseren wij diverse evenementen zoals gebruikerstrainingen, webinars of seminars. Ook staan wij regelmatig op een beurs. Wilt u een van deze evenementen bijwonen? Schrijf u dan in door op de inschrijfbutton te klikken. Wij verwelkomen u graag!

23 apr 2020

Webinar | Tips en Tricks | AccountView

Voor Elvy-gebruikers organiseren wij een webinar waar in circa 30 minuten een aantal functionaliteiten van Elvy worden toegelicht, zodat u nóg efficiënter kan werken met Elvy Factuurverwerking in combinatie met AccountView. Het webinar start om 14.30 uur en deelname is gratis.

13 mei 2020

Beurs | AFAS Open Accountancy

Elvy staat op woensdag 13 mei 2020 als exposant op de AFAS Open Accountancy. Bent u ook aanwezig? We praten je graag bij over de oplossingen van Elvy. Wilt u ons over deze beurs spreken? Neem dan contact met ons op.

19 mei 2020

Beurs | AFAS Open ERP

Elvy staat op dinsdag 19 mei 2020 als exposant op de AFAS Open ERP. Bent u ook aanwezig? We praten je graag bij over de oplossingen van Elvy. Wilt u ons over deze beurs spreken? Neem dan contact met ons op.

26 mei 2020

Webinar | Tips en Tricks | KING

Voor Elvy-gebruikers organiseren wij een webinar waar in circa 30 minuten een aantal functionaliteiten van Elvy worden toegelicht, zodat u nóg efficiënter kan werken met Elvy Factuurverwerking in combinatie met KING. Het webinar start om 10.00 uur en deelname is gratis.

27 mei 2020

Beurs | Exact Live België

Elvy staat op 27 mei 2020 als exposant op Exact Live België. Bent u ook aanwezig op deze beurs? We praten je tijdens deze beurs graag bij over de oplossingen van Elvy. Wilt u ons over deze beurs spreken? Neem dan contact met ons op.

02 jun 2020

Webinar | Tips en Tricks | SAP Business One

Voor Elvy-gebruikers organiseren wij een webinar waar in circa 30 minuten een aantal functionaliteiten van Elvy worden toegelicht, zodat u nóg efficiënter kan werken met Elvy Factuurverwerking in combinatie met SAP Business One. Het webinar start om 14.30 uur en deelname is gratis.

02 jun 2020

Gebruikerstraining Unit4 Multivers

Binnenkort organiseren wij weer een gebruikerstraining van Elvy i.c.m. Unit4 Multivers. Wilt u hierbij aanwezig zijn, geef dit dan hieronder aan. Wanneer de inschrijvingen geopend zijn, zullen wij u hiervoor benaderen.

Beschikbare plaatsen: 8

08 jun 2020

Partnertraining Exact Globe

Introductietraining: Deze training is bedoeld voor consultants die gaan starten met het implementeren van Elvy of hun basiskennis van Elvy willen opfrissen. Deze training heeft als doel dat je als partner zelfstandig Elvy Factuurverwerking (incl. ElvyWeb) kunt implementeren én een training kan verzorgen voor de gebruikers en beheerders van Elvy. Let op: deze training is niet voor klanten.

Blijf op de hoogte

Toekomstige evenementen

Wilt u uitgenodigd worden voor toekomstige evenementen zoals gebruikerstrainingen, applicatiebeheerderstrainingen of inspraaksessies, dan horen wij dit graag.

Toekomstige evenementen