Elvy evenementen

Meld u nu aan!

Regelmatig organiseren wij diverse evenementen zoals gebruikerstrainingen, webinars of seminars. Ook staan wij regelmatig op een beurs. Wilt u een van deze evenementen bijwonen? Schrijf u dan in door op de inschrijfbutton te klikken. Wij verwelkomen u graag!

03 nov 2020

Online training | Tips en Tricks | AFAS

Voor Elvy-gebruikers organiseren wij een online training waar in circa een uur een aantal functionaliteiten van Elvy worden toegelicht, zodat u nóg efficiënter kan werken met Elvy Factuurverwerking in combinatie met AFAS. De online training start om 10.00 uur en deelname is gratis.

Helaas al volgeboekt

17 nov 2020

Applicatiebeheerderstraining | Exact Globe

Wegens de verscherpte maatregelen rondom het Corona-virus zetten wij de inschrijfmogelijkheid voor deze training even on hold. Deelnemers die zich al hebben ingeschreven voor deze training worden tijdig op hoogte gesteld of deze training door kan gaan.

Meld je aan om op de hoogte te blijven van toekomstige Applicatiebeheerderstrainingen

Beschikbare plaatsen: 12

19 nov 2020

Gebruikerstraining SnelStart

Binnenkort organiseren wij weer een gebruikerstraining van Elvy i.c.m. SnelStart. Wilt u hierbij aanwezig zijn, geef dit dan hieronder aan. Wanneer de inschrijvingen geopend zijn, zullen wij u hiervoor benaderen.

24 nov 2020

Online training | Tips en Tricks | Plan-de-CAMpagne

Voor Elvy-gebruikers organiseren wij een online training waar in circa een uur een aantal functionaliteiten van Elvy worden toegelicht, zodat u nóg efficiënter kan werken met Elvy Factuurverwerking in combinatie met Plan-de-CAMpagne. De online training start om 10.00 uur en deelname is gratis.

Beschikbare plaatsen: 12

26 nov 2020

Gebruikerstraining SAP Business One

Binnenkort organiseren wij weer een gebruikerstraining van Elvy i.c.m. SAP Business One. Wilt u hierbij aanwezig zijn, geef dit dan hieronder aan. Wanneer de inschrijvingen geopend zijn, zullen wij u hiervoor benaderen.

Beschikbare plaatsen: 12

03 dec 2020

Gebruikerstraining Exact Globe

Binnenkort organiseren wij weer een gebruikerstraining van Elvy i.c.m. Exact Globe. Wilt u hierbij aanwezig zijn, geef dit dan hieronder aan. Wanneer de inschrijvingen geopend zijn, zullen wij u hiervoor benaderen.

03 dec 2020

Online training | Jaarovergang | AccountView

Tijdens deze online training worden de stappen doorlopen welke u moet volgen om de jaarafsluiting voor AccountView ook in Elvy goed in te richten. Denk daarbij aan het toevoegen van het nieuwe boekjaar in Elvy en hoe u de instellingen in Elvy van het vorige jaar ook naar het nieuwe boekjaar kunt overnemen. De online training start om 14.30 uur en deelname is gratis.

Beschikbare plaatsen: 12

08 dec 2020

Gebruikerstraining Unit4 Multivers

Binnenkort organiseren wij weer een gebruikerstraining van Elvy i.c.m. Unit4 Multivers. Wilt u hierbij aanwezig zijn, geef dit dan hieronder aan. Wanneer de inschrijvingen geopend zijn, zullen wij u hiervoor benaderen.

Blijf op de hoogte

Toekomstige evenementen

Wilt u uitgenodigd worden voor toekomstige evenementen zoals gebruikerstrainingen, applicatiebeheerderstrainingen of inspraaksessies, dan horen wij dit graag.

Toekomstige evenementen