Elvy evenementen

Schrijf je nu in!

Regelmatig organiseren wij diverse evenementen zoals gebruikerstrainingen, online trainingen, webinars en seminars. Ook staan wij regelmatig op een beurs. Wil je een van deze evenementen bijwonen? Schrijf je dan hieronder in. Wij verwelkomen je graag! En ben je niet beschikbaar op de vermelde datum van een online training of webinar? Meld je toch aan en ontvang achteraf de opname.

30 mrt 2023

Online training | Goederenfacturen verwerken met Elvy en SAP Business One

In deze online training nemen we je mee in alle mogelijkheden rondom het verwerken van goederenfacturen, waaronder het automatisch matchen van UBL-facturen en automatisch doorboeken. De training is gratis te volgen en van toepassing op gebruikers van SAP Business One. Tijdstip: 10:00 - 11:00 uur.

14 apr 2023

Online training | Basistraining

De Online Basistraining is een training waarin de basisfunctionaliteiten worden uitgelegd over het boekingsproces van Elvy Factuurverwerking. Ideaal als je nooit eerder een training hebt gevolgd, voor een nieuwe collega of als je zelf nog eens de basisfunctionaliteiten toegelicht wil hebben. Deze training is gratis te volgen en voor alle financiële softwarepakketten van toepassing. Tijdstip: 09:30 - 10:00 uur.

14 apr 2023

Online training | Vervolgtraining

Na deze training ben je bekend met de meer geavanceerde functionaliteiten van het boekingsproces in Elvy Factuurverwerking. Je kon al efficiënt aan de slag, maar na deze training heb je je skills nóg verder uitgebreid! Deze training is gratis te volgen en voor alle financiële softwarepakketten van toepassing. Tijdstip: 10:30 - 11:00 uur.

14 apr 2023

Online training | Fiatteren voor Afkeurmanagers en Boekers

Een rol als afkeurmanager of boeker in het fiatteringsproces? Dan is deze training iets voor jou! Wij nemen je stap voor stap mee in de fiatteringsmogelijkheden binnen Elvy, specifiek gericht op jouw rol. Deze training is gratis te volgen en voor alle financiële softwarepakketten van toepassing. Tijdstip: 13:00 - 13:30 uur.

14 apr 2023

Online training | Fiatteren voor Fiatteurs

In deze korte training leggen we je alles uit wat je als fiatteur moet weten om snel en efficiënt de facturen te fiatteren. Ook krijg je tips om Elvy voor jou te laten werken. Deze training is gratis te volgen en voor alle financiële softwarepakketten van toepassing. Tijdstip: 11:30 - 12:00 uur.

14 apr 2023

Online training | Optimale herkenning facturen

In deze training lichten we toe hoe je in Elvy ervoor zorgt dat facturen optimaal worden herkend. Deze training is gratis te volgen en voor alle financiële softwarepakketten van toepassing. Tijdstip: 10:00 - 10:30 uur.

18 apr 2023

Webinar | Elvy Factuurverwerking | Multivers

Het verwerken van inkomende facturen kan een stuk efficiënter door het proces te digitaliseren en automatiseren. Tijdens dit webinar komt het factuurverwerkingsproces van kostenfacturen en goederenfacturen aan bod. Aan het einde van het webinar heb je een duidelijk beeld hoe je Elvy kunt inzetten en wat het jou en jouw collega's oplevert. Maak je, naast jouw financiële software, gebruik van een (maatwerk) ERP systeem? Ook hier hiervoor lichten wij de mogelijkheden toe om processen nóg efficiënter in te richten. Het webinar start om 10:00 uur en deelname is gratis.

09 mei 2023

Online training | Goederenfacturen verwerken met Elvy en KING

In deze online training nemen we je mee in alle mogelijkheden rondom het verwerken van goederenfacturen, waaronder het automatisch matchen van UBL-facturen en automatisch doorboeken. De training is gratis te volgen en van toepassing op gebruikers van KING. Tijdstip: 10:00 - 11:00 uur.

Blijf op de hoogte

Toekomstige evenementen

Wil je uitgenodigd worden voor toekomstige evenementen zoals gebruikerstrainingen, applicatiebeheerderstrainingen of inspraaksessies, dan horen wij dit graag.

Toekomstige evenementen