Elvy evenementen

Schrijf je nu in!

Regelmatig organiseren wij diverse evenementen zoals gebruikerstrainingen, online trainingen, webinars en seminars. Ook staan wij regelmatig op een beurs. Wil je een van deze evenementen bijwonen? Schrijf je dan hieronder in. Wij verwelkomen je graag! En ben je niet beschikbaar op de vermelde datum van een online training of webinar? Meld je toch aan en ontvang achteraf de opname.

02 jun 2022

Webinar | Elvy Factuurverwerking | SAP Business One

In dit webinar demonstreren we de mogelijkheden van Elvy Factuurverwerking i.c.m. SAP Business One. Diverse functionaliteiten van Elvy worden toegelicht, zodat je kunt zien hoe Elvy jouw factuurverwerking kan digitaliseren en automatiseren. We starten om 9:30 uur, deelname is gratis. Na afloop ontvangen alle inschrijvingen de opname van het webinar.

10 jun 2022

Online training | Basistraining

De Online Basistraining is een training waarin de basisfunctionaliteiten worden uitgelegd over het boekingsproces van Elvy Factuurverwerking. Ideaal als je nooit eerder een training hebt gevolgd, voor een nieuwe collega of als je zelf nog eens de basisfunctionaliteiten toegelicht wil hebben. Deze training is gratis te volgen en voor alle financiële softwarepakketten van toepassing. Tijdstip: 10:00 - 11:00 uur.

10 jun 2022

Online training | Vervolgtraining

Na deze training ben je bekend met de meer geavanceerde functionaliteiten van het boekingsproces in Elvy Factuurverwerking. Je kon al efficiënt aan de slag, maar na deze training heb je je skills nóg verder uitgebreid! Deze training is gratis te volgen en voor alle financiële softwarepakketten van toepassing. Tijdstip: 11:00 - 12:00 uur.

10 jun 2022

Online training | Fiatteren voor Afkeurmanagers en Boekers

Een rol als afkeurmanager of boeker in het fiatteringsproces? Dan is deze training iets voor jou! Wij nemen je stap voor stap mee in de fiatteringsmogelijkheden binnen Elvy, specifiek gericht op jouw rol. Deze training is gratis te volgen en voor alle financiële softwarepakketten van toepassing. Tijdstip: 13:30 - 14:30 uur.

10 jun 2022

Online training | Fiatteren voor Fiatteurs

In deze korte training leggen we je alles uit wat je als fiatteur moet weten om snel en efficiënt de facturen te fiatteren. Ook krijg je tips om Elvy voor jou te laten werken. Deze training is gratis te volgen en voor alle financiële softwarepakketten van toepassing. Tijdstip: 14:30 - 15:00 uur.

14 jun 2022

Webinar | Elvy Contractregistratie

Organisaties sluiten vandaag de dag veel contracten af voor verschillende producten of diensten. Maar hoe houd je grip op al deze lopende contracten? Een oplossing hiervoor is Elvy Contractregistratie. We demonstreren diverse mogelijkheden, zodat jij aan het einde van het webinar weet wat Elvy voor jouw contractadministratie kan betekenen. We starten om 9:30 uur en deelnemers krijgen na afloop de opname toegestuurd. Schrijf je gratis in!

16 jun 2022

Webinar | Elvy Factuurverwerking | ECI Bemet

In samenwerking met ECI | Bemet organiseren wij dit webinar. Ervaar hoe Elvy Factuurverwerking werkt in combinatie met ECI | Bemet (voorheen Plan-de-CAMpagne) en wat de mogelijkheden zijn. Deze training is gratis te volgen en we sturen achteraf de opname naar alle inschrijvers. Tijdstip: 10:00 - 11:00 uur.

23 jun 2022

Online training | Administratie- en accountantskantoren

Speciaal voor administratie- en accountantskantoren. In deze online training lichten we toe hoe de functionaliteiten van Elvy voor jou en cliënten van waarde kunnen zijn. Zo zorgen we er samen voor dat jullie optimaal gebruikmaken van onze software. Het is gratis te volgen en voor alle financiële softwarepakketten van toepassing. Tijdstip: 10:00 - 11:00 uur.

Blijf op de hoogte

Toekomstige evenementen

Wil je uitgenodigd worden voor toekomstige evenementen zoals gebruikerstrainingen, applicatiebeheerderstrainingen of inspraaksessies, dan horen wij dit graag.

Toekomstige evenementen