Hoe werkt Elvy Declaratieverwerking met Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Het proces stap voor stap
Stap 1/5
Opmaken
Stap 2/5
Indienen
Stap 3/5
Fiatteren
Stap 4/5
Uitbetalen
Stap 5/5
Archiveren

Alle vereiste gegevens aanleveren

Met de Elvy App of via ElvyWeb kan een medewerker gemakkelijk zijn declaraties indienen door eenvoudig een foto van een bonnetje te maken of te kiezen voor de declaratie van andere gemaakte kosten. De gebruiker kan een keuze maken uit verschillende type declaraties. Door een type te kiezen worden er standaard velden gevuld behorende bij dat type declaratie. Denk bijvoorbeeld aan een vaste grootboekrekening voor parkeerkosten.

Als je meer informatie wilt opvragen aan de declarant dan kan dit ook verplicht worden gesteld. Op de voorgrond geeft de gebruiker de gegevens in en op de achtergrond worden daarbij de juiste analytische waarden gevuld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kostenplaats of project.

Digitaal indienen met de Elvy App of via ElvyWeb

Een declaratie kan direct worden ingediend ter fiattering of worden vastgehouden voor een bepaalde periode. Zo is het mogelijk om eenmaal per maand alle declaraties automatisch in te dienen. Tevens kunnen alle declaraties gedurende een evenement of project opgespaard worden en naderhand worden ingediend.

Goedkeuren, afkeuren, in behandeling nemen, om advies vragen en de audit trail

Nadat de gebruiker de declaratie heeft ingediend wordt deze voorgelegd aan de juiste personen ter fiattering. Elvy biedt uitgebreide fiatteringsmogelijkheden voor jouw organisatie. Het fiatteren is mogelijk met ElvyWeb of de Elvy App.

De juiste fiatteurs kunnen worden bepaald op basis van bijvoorbeeld het type declaratie, het project of de kostenplaats. Tijdens de fiattering is de voortgang voor alle betrokkenen te volgen.

De koppeling met jouw financiële administratie

Na de fiattering wordt de declaratie en alle bijbehorende documenten naar Microsoft Dynamics 365 Business Central doorgezet en vrijgegeven voor betaling.

Het betaalproces wordt verder vanuit Microsoft Dynamics 365 Business Central vormgegeven.

Een volledig en veilig archief

De declaratie en de bijbehorende documenten worden zowel in jouw financiële administratie als in Elvy gearchiveerd. Op deze manier is voor iedereen zijn eigen archief te raadplegen zonder expliciet toegang tot Microsoft Dynamics 365 Business Central nodig te hebben.

Whitepaper

Digitaliseer en automatiseer het declaratieproces

Het digitaliseren en automatiseren van het declaratieproces heeft veel voordelen. Het scheelt een hoop administratieve last, zowel voor de declarant, fiatteur, maar vooral voor de financiële administratie. In dit whitepaper nemen we je mee in de drijfveren, valkuilen en voordelen van het digitaliseren van het declaratieproces, zodat je met de juiste handvatten het gesprek kunt aangaan binnen jouw organisatie. Met een concreet stappenplan en checklist helpen we je op weg!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de software van Elvy? Meld je dan gratis aan voor het webinar Elvy Declaratieverwerking.

Download het whitepaper

Functionaliteiten en integratie

Elvy biedt controle, inzicht en efficiëntie met de vele functionaliteiten en de integratie met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Maar hoe precies? Bekijk hier de voordelen of laat ons het toelichten in een demonstratie!

Stel hier jouw vraag

Demonstratie aanvragen

Declareren van bonnetjes, creditcarduitgaven en andere onkosten.

Jouw declaraties gearchiveerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central en ElvyWeb.

Gemakkelijk documenten digitaliseren met de Elvy App.

Uitgebreide fiatteringsmogelijkheden.

Alle Microsoft Dynamics 365 Business Central velden binnen Elvy beschikbaar.

Audit trail - Controle op en inzicht in de declaraties in omloop.

Bekijk het webinar

0174 610192

Ben jij benieuwd hoe Elvy Declaratieverwerking werkt en wat het jouw organisatie kan opleveren? Bekijk dan nu het webinar Elvy Declaratieverwerking. Onze collega Vincent demonstreert diverse mogelijkheden en functionaliteiten van onze software. Van het indienen van declaraties met de Elvy App, tot het verwerken richting de financiële administratie.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

Geen verkreukelde bonnetjes meer

Doordat de medewerker bonnetjes direct met de Elvy App kan digitaliseren, blijft de kwaliteit behouden. De medewerker kan de declaratie daarna direct opmaken of dit op een ander moment doen. Hoe dan ook: de kwaliteit blijft optimaal.

Volledig inzicht in jouw financiële administratie

Door de real-time integratie worden declaraties direct na fiattering geboekt en gearchiveerd. Tevens heb je gedurende het gehele proces, vanaf het indienen tot aan de verwerking, volledig inzicht in alle handelingen die door verschillende medewerkers worden uitgevoerd. Controle en inzicht.

Nooit meer declaraties kwijt

Alle declaraties worden in Elvy opgeslagen en bij de boeking in Microsoft Dynamics 365 Business Central gearchiveerd. Tevens kun jij of de medewerker altijd de actuele status raadplegen. Makkelijk vindbaar, nooit meer zoeken.

Gegevens altijd correct

Met de door jou vooraf vastgestelde richtlijnen voor het indienen van declaraties, voldoen deze altijd aan jouw eisen. Vervolgens zorgt de volledige integratie ervoor dat de declaraties altijd automatisch op de goede manier worden geboekt.

Bespaar tijd en geld

Het geautomatiseerde proces geeft je een controlerende functie i.p.v. een invoerende. Je bespaart dus veel tijd. Altijd het inzicht, altijd de controle, mét extra efficiëntie.

Met de Elvy declaratie-app boeken we enorme tijdwinst
 • Johan Rijnart
 • Fatboy
 • Elvy Factuurverwerking en Elvy Declaratieverwerking - SAP Business One
Lees meer
Enorme tijdwinst en betere informatievoorziening dankzij Elvy
 • Caspar Remie
 • Riverdale
 • Elvy Factuurverwerking - KCS Wholesale
Lees meer
Voor ons is het een hele goede investering geweest, met efficiency en inzicht als grootste voordeel
 • Sjaak Meijer
 • Basil
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - KCS Wholesale
Lees meer
Onze klanten kunnen zo vooral bezig zijn met hun eigen passie en wij met de cijfers en het juiste advies.
 • Ramon van Uden
 • Styb
 • Elvy Factuurverwerking - AFAS
Lees meer
We kunnen meer klanten bedienen met dezelfde bezetting, met meer werkplezier!
 • Jolanda van Boheemen
 • Administratiekantoor Van Boheemen
 • Elvy Factuurverwerking - Exact Online
Lees meer
Veelgestelde vragen

Meer weten?

Uiteraard denken wij graag mee over hoe jij jouw declaratieproces kan optimaliseren. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of laat ons Elvy Declaratieverwerking demonstreren.

Adviseer mij

Demonstratie aanvragen

Op welke manier wordt de integratie tot stand gebracht?

Welke prijzen worden gehanteerd?

Moet de software nog geïmplementeerd worden?

Is er ook een samenwerking met mijn Microsoft Dynamics 365 Business Central leverancier?

Ervaar de kracht van Elvy

Benieuwd naar de werking van Elvy in de praktijk?

Demonstratie aanvragen