Hoe werkt Elvy Contractregistratie met Exact Online?

Het proces stap voor stap
Stap 1/5
Invoeren
Stap 2/5
Financiële verplichting
Stap 3/5
Fiatteren
Stap 4/5
Notificaties
Stap 5/5
Factuurmatching

Vastleggen van alle contractgegevens

Het proces start met het vastleggen van het contract met alle vereiste contractgegevens. Vooraf definieer je velden waarop je de contracten wilt registreren. Wordt het contract automatisch geprolongeerd? Wat is de opzegtermijn van een contract?

Het contract kan tot in de kleine lettertjes worden vastgelegd.

Vastleggen van de financiële verplichtingen

Het kan zijn dat het contract ook financiële verplichtingen met zich mee brengt. Denk bijvoorbeeld aan je huur-, lease- of telefoniecontracten.

In combinatie met Elvy Inkoopmanagement kunnen de financiële verplichtingen gemakkelijk worden geregistreerd. Je kunt deze vastleggen aan de hand van stamgegevens uit Exact Online, zoals grootboekrekeningen en kostenplaatsen, of door jou bepaalde waarden.

Loopt de verplichting over meerdere jaren? Met Elvy registreer je de verplichting gemakkelijk over de verschillende periodes.

Goedkeuren, afkeuren, in behandeling nemen, om advies vragen en de audit trail

Bij het invoeren van een contract bepaal je welke medewerkers toegang hebben tot het raadplegen van het contract. Een contract kan eventueel ook gefiatteerd worden door één of meerdere personen alvorens deze geactiveerd wordt.

Ontvang op tijd een melding

Bij het invoeren van het contract wordt aangegeven wat de opzegtermijn of prolongatiedatum van een contract is. Je geeft daarbij ook aan wanneer de contractverantwoordelijke een notificatie dient te ontvangen om het contract te beoordelen. Een contract vervalt of prolongeert dus nooit meer zonder jouw medeweten.

Facturen matchen met contractuele verplichtingen

Door de integratie met Elvy Factuurverwerking en Elvy Inkoopmanagement kunnen binnenkomende facturen gematcht worden aan de financiële verplichtingen.

Je creëert een volledig overzicht van alle financiële verplichtingen behorende bij een contract en welke facturen hier reeds voor ontvangen zijn. Je weet dus ook direct welke facturen je nog kunt verwachten.

Functionaliteiten en integratie

Elvy biedt controle, inzicht en efficiëntie met de vele functionaliteiten en de integratie met Exact Online. Maar hoe precies? Bekijk hier de voordelen of laat ons het toelichten in een demo!

Stel hier jouw vraag

Demonstratie aanvragen

Alle contracten gearchiveerd in ElvyWeb.

Real-time integratie met Exact Online.

Automatische notificaties vanuit Elvy.

Uitgebreide fiatteringsmogelijkheden via Elvy Web of Elvy App.

Integratie met Elvy Inkoopmanagement en Factuurverwerking.

Audit trail - Controle op en inzicht in de contracten in omloop.

Ervaar de kracht van Elvy

Benieuwd naar de werking van Elvy in de praktijk?

Demonstratie aanvragen

Eén oplossing

Met de inzet van Elvy zorg je ervoor dat niet alleen de contractregistratie op orde is. Met Elvy Factuurverwerking, Elvy Inkoopmanagement en Elvy Documentarchivering kun je ook andere processen optimaliseren.

Met de inzet van één oplossing geïntegreerd met Exact Online kun je verschillende financiële processen efficiënter laten verlopen en meer inzicht en controle creëren.

Jouw behoefte centraal

Bij Elvy ontwikkelen we alles zelf: van het eerste idee tot de daadwerkelijke ontwikkeling. Alles wordt onder één dak uitgevoerd. Ons hele team, van Consultants tot Support, staat nauw met elkaar in verbinding om jouw behoeften altijd scherp te hebben.

Implementatie en nazorg

Wanneer je kiest voor Elvy, kies je voor een partner. We verzorgen het gehele implementatietraject: van een goede voorbereiding tot jouw training. Maar daar stopt het niet.

Door continu in contact te staan, weten wij wat er speelt en waar jouw behoefte ligt. Of je nu contact hebt met onze Consultant, Support of Klant Succes Manager, wij tillen jouw financiële processen naar een hoger niveau.

Al 25 jaar partner

Door de jarenlange ervaring in de markt huist Elvy veel kennis. Al in 1993 ontwikkelden wij software voor jouw administratie.

Inmiddels leveren we aan ruim 2500 organisaties in Nederland en werken we nauw samen met meer dan 100 ERP-leveranciers. Onze klanten en partners houden ons scherp. Samen zorgen we ervoor dat we nu en in de toekomst de betrouwbare partner zijn die we altijd zijn geweest.

Eén vaste prijs

Inzicht en voorspelbaarheid zijn voor jou in de financiële administratie belangrijk. Daarom levert Elvy sinds jaar en dag een oplossing tegen een vaste, lage prijs. Geen onverwachte kosten maar een duidelijke prijs vooraf bekend.

Daarnaast is Elvy gemakkelijk uit te breiden. Je betaalt pas als je een oplossing daadwerkelijk gebruikt. Zo heb je alles helder.

Een stap voor op de concurrentie. Upload Portal is prettig en aantrekkelijk voor klanten!
  • Jeroen Rimmelzwaan
  • Hoornwijck Groep
  • Elvy Factuurverwerking - Unit4 en Exact Online
Lees meer
We kunnen meer klanten bedienen met dezelfde bezetting, met meer werkplezier!
  • Jolanda van Boheemen
  • Administratiekantoor Van Boheemen
  • Elvy Factuurverwerking - Exact Online
Lees meer
Veelgestelde vragen

Meer weten?

Uiteraard denken wij graag mee over hoe jij de contractregistratie kan optimaliseren. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of laat ons Elvy Contractregistratie demonstreren.

Stel hier jouw vraag

Demonstratie aanvragen

Op welke manier wordt de integratie tot stand gebracht?

Welke prijzen worden gehanteerd?

Moet de software nog geïmplementeerd worden?

Is er ook samenwerking met mijn Exact Online leverancier?