Voordelen van onze contract management software

Alles op één plek

Met Elvy heb je al jouw lopende contracten handig op één plek. Papieren en digitale contracten kunnen eenvoudig worden vastgelegd met alle vereiste gegevens. Je stelt zelf in welke gegevens verplicht zijn om een contract te registreren, bijvoorbeeld relatienaam, contractduur en opzegtermijn. Als jouw contract eenmaal is geregistreerd, dan kun je hier gemakkelijk op zoeken. Daarnaast kun je notities toevoegen aan het contract. Alles is makkelijk terug te vinden!

Geen ongewenste verlenging

Loopt een contract af? Dan ontvang je een notificatie op basis van de vereiste gegevens die jij vooraf invoert. Ofwel, grip op jouw contracten! Zo kan je op tijd bepalen of een contract verlengd mag worden. Je kunt in Elvy ook van tevoren instellen of het contract automatisch verlengd mag worden.

Volledige controle op beheer contracten

Alle acties en handelingen worden automatisch geregistreerd, waardoor Elvy een zogenaamde audit-trail creëert. Je bepaalt ook zelf welke medewerkers toegang hebben tot de contracten en via een workflow wie een contract moet goedkeuren. Het contract wordt dan pas geactiveerd als iedereen in de workflow akkoord heeft gegeven. Zo heb jij volledige controle over het beheer van contracten.

Match facturen aan contractuele verplichtingen

Neem je een product of dienst af in de vorm van een abonnement? Of heb je andere terugkerende kosten? Combineer Elvy Contractregistratie met Elvy Factuurverwerking en Elvy Inkoopmanagement om van tevoren alle financiële verplichtingen uit het contract vast te leggen. Hierdoor kan je binnenkomende facturen matchen aan contractuele verplichtingen en heb je zicht op verwachte facturen.

Real-time integratie met jouw financiële software

De contract management software van Elvy kan eenvoudig gekoppeld worden met jouw financiële software. Op onze homepagina of via ons menu ‘oplossingen’ kun je de koppeling kiezen waarmee jij werkt en zie je wat de mogelijkheden zijn met Elvy.

Naar oplossingen

Onze oplossingen

Naast onze contract management software zijn er nog een aantal oplossingen die wij bieden om de financiële administratie zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten. Door Elvy Contractregistratie bijvoorbeeld te combineren met Elvy Inkoopmanagement worden de financiële verplichtingen, die uit een contract voortvloeien, makkelijk geregistreerd. Met Elvy Factuurverwerking kunnen inkoopfacturen eenvoudig worden gematcht met een bestelling en gekoppeld worden aan het bijbehorende contract. Zo kun je de factuur van een leverancier eenvoudig matchen met een contractuele verplichting.

Door meerdere software oplossingen te koppelen aan je eigen financiële software of ERP-systeem heb je een volledig overzicht van alle financiële verplichtingen en processen. Dat geeft je niet alleen veel inzicht, maar het bespaart vooral ook veel tijd en voorkomt fouten.

Elvy helpt deze bedrijven efficiënter werken

Onze klanten kunnen zo vooral bezig zijn met hun eigen passie en wij met de cijfers en het juiste advies.
 • Ramon van Uden
 • Styb
 • Elvy Factuurverwerking - AFAS
Lees meer
Voor ons is het een hele goede investering geweest, met efficiency en inzicht als grootste voordeel
 • Sjaak Meijer
 • Basil
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - KCS Wholesale
Lees meer
Enorme tijdwinst en betere informatievoorziening dankzij Elvy
 • Caspar Remie
 • Riverdale
 • Elvy Factuurverwerking - KCS Wholesale
Lees meer
Met de Elvy declaratie-app boeken we enorme tijdwinst
 • Johan Rijnart
 • Fatboy
 • Elvy Factuurverwerking en Elvy Declaratieverwerking - SAP Business One
Lees meer
We hebben nu binnen een minuut de volledige fiatteringsstatus in beeld.
 • Kevin Janssen
 • Beslist.nl
 • Elvy Factuurverwerking - UNIT4 Multivers
Lees meer

Elvy sluit naadloos aan op jouw software