Voordelen van onze contract management software

Alles op één plek

Met de contract management software van Elvy heb je al jouw lopende contracten handig op één plek. Papieren en digitale contracten kunnen eenvoudig worden vastgelegd met alle vereiste gegevens. Je stelt zelf in welke gegevens verplicht zijn om een contract te registreren, bijvoorbeeld relatienaam, contractduur en opzegtermijn. Als jouw contract eenmaal is geregistreerd, dan kun je hier gemakkelijk op zoeken. Daarnaast kun je extra bijlagen en notities toevoegen aan het contract. Alles is makkelijk terug te vinden in het contract management systeem!

Geen ongewenste verlenging

Loopt een contract af of dreigt er een automatische verlenging aan te komen? Dan ontvang je in onze contract management software een notificatie op basis van de termijn die jij vooraf invoert. Ofwel, grip op jouw contracten! Zo kan je op tijd bepalen of een contract verlengd mag worden. Je kunt in Elvy ook van tevoren instellen of het contract automatisch verlengd mag worden.

Volledige controle op beheer contracten

Je bepaalt zelf welke medewerkers toegang hebben tot de contracten. Dit zijn de zogenaamde contracteigenaren. Gaat er een werknemer weg die staat geregistreerd als eigenaar van een contract? Geen probleem. Contracten en alle bijbehorende informatie draag je snel en makkelijk over in het contract management systeem.

Grip op je contracten

Dit is Elvy Contractregistratie

Met Elvy Contractregistratie realiseer je (weer) grip op lopende contracten! Een centraal contractarchief, geen onnodige kosten én tijdsbesparing. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk nu de video.

Vragen over hoe je Elvy Contractregistratie kunt inzetten voor jouw organisatie? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende demonstratie aan.

Demonstratie aanvragen

Krijg inzicht en bespaar tijd

De waarde van efficiënt contractbeheer

In veel organisaties ontbreekt het aan inzicht in de lopende contracten, looptijden en contractuele verplichtingen. Tegelijkertijd zien we, door de ‘as a Service’-concepten, dat het aantal contracten dat zakelijk wordt afgesloten alsmaar toeneemt. Tijd voor actie!

Ontdek de noodzaak van het registreren van contracten voor jouw organisatie! Ervaar de voordelen en gebruik ons stappenplan om te kijken hoe jouw organisaties de contractregistratie kan optimaliseren. Of kijk het webinar terug.

Download het whitepaper

Match facturen aan contractuele verplichtingen

Neem je een product of dienst af in de vorm van een abonnement? Of heb je andere terugkerende kosten? Combineer Elvy Contractregistratie met Elvy Factuurverwerking om jouw facturen te matchen aan contractuele verplichtingen. Je legt van tevoren alle financiële verplichtingen uit het contract vast, zodat je alle binnenkomende facturen hieraan kunt matchen en zicht hebt op toekomstige kosten.

Contract management in de praktijk

Lees de voordelen van ons contract management systeem of laat het ons toelichten in een vrijblijvende demonstratie.

Prijzen

Centraal contracten managen

Iedereen die toegang heeft tot het contract management systeem kan de contracten makkelijk terugvinden, omdat alle contracten centraal opgeslagen worden. De bevoegde personen kunnen contracten makkelijk vinden door te zoeken op relatienaam, onderwerp of zelfs inhoud. Dat maakt dat de contracten altijd terug te vinden zijn. Vanzelfsprekend kunnen de contracten 24/7 online geraadpleegd worden en hoef je niet meer lang te zoeken in de fysieke archiefkasten. Geen contracten meer die rondslingeren in de organisatie.

Altijd inzicht in alle contracten

Doordat alle acties en handelingen automatisch worden geregistreerd, creëert Elvy een audit trail. Zo heb je altijd controle op de contracten in omloop en welke acties door wie zijn uitgevoerd. Loopt een contract bijna af en moet een contract beoordeeld worden? Dan ontvang je tijdig een automatische melding, om te voorkomen dat contracten ongewenst verlengd worden. Deze meldingen kun je instellen op een vast moment of binnen een bepaalde periode voordat het contract afloopt. Daarmee vermijd je financiële risico’s.

Meer oplossingen van Elvy

Naast onze contractmanagement software hebben wij ook andere oplossingen om efficiënt jouw administratie te digitaliseren. Zo beheer je gemakkelijk jouw inkoopaanvragen met Elvy Inkoopmanagement, wordt het indienen en verwerken van declaraties eenvoudiger door de inzet van Elvy Declaratieverwerking en zet je snel een digitaal archief op met Elvy Documentarchivering.

Kortom, wij bieden je diverse software oplossingen om het administratieve en financiële proces in jouw organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten. Uiteindelijk bespaar je daarmee veel tijd én kosten.

Elvy helpt deze bedrijven efficiënter werken

Voor ons is het een hele goede investering geweest, met efficiency en inzicht als grootste voordeel
 • Sjaak Meijer
 • Basil
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - KCS Wholesale
Lees meer
Enorme tijdwinst en betere informatievoorziening dankzij Elvy
 • Caspar Remie
 • Riverdale
 • Elvy Factuurverwerking - KCS Wholesale
Lees meer
Met de Elvy declaratie-app boeken we enorme tijdwinst
 • Johan Rijnart
 • Fatboy
 • Elvy Factuurverwerking en Elvy Declaratieverwerking - SAP Business One
Lees meer
We hebben nu binnen een minuut de volledige fiatteringsstatus in beeld.
 • Kevin Janssen
 • Beslist.nl
 • Elvy Factuurverwerking - Multivers
Lees meer

Elvy sluit naadloos aan op jouw software

De contract management software van Elvy sluit naadloos aan op jouw eigen financiële software of ERP-systeem. Bij Elvy blijven we onze software doorontwikkelen en voegen we regelmatig nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten toe. Inmiddels hebben we al veel koppelingen ontwikkeld met verschillende financiële software en ERP systemen, maar blijven we ook kijken naar nóg meer mogelijke koppelingen. Op de pagina Elvy Contractregistratie kun je de oplossing van Elvy en jouw financieel of ERP pakket selecteren voor meer informatie. Staat jouw koppeling hier niet bij, maar ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van contract management in de praktijk? Geen probleem! Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.