Voordelen van een onkosten declaratie app

Bonnetjes van onkosten zijn direct gedigitaliseerd

Direct na je lunchafspraak of na de aanschaf van kantoor-gerelateerde zaken kan jij eenvoudig je onkosten in de declaratie app indienen. Maak een foto van een bonnetje, upload hem in de Elvy App, geef aan om wat voor soort kosten dit gaat en je bent klaar. Je hoeft geen bonnetjes meer te bewaren of jezelf eraan te herinneren om de declaratie in te dienen.

Kilometervergoedingen indienen via de Elvy App

Worden er veel zakelijke kilometers gedeclareerd? Met de declaratie app van Elvy geef je gemakkelijk je start- en eindlocatie aan. Door de integratie met Google Maps en Places berekent de app het aantal kilometers en hoef jij daar niet over na te denken. En heb je veel woon-werkverkeer dat elke werkdag gedeclareerd wordt, dan kan je deze declaratie-typen opslaan als jouw favorieten. Wel zo efficiënt!

Efficiënter verwerken in de financiële administratie

Met een declaratie app voorkom je dat de administratief medewerker bepaalde gegevens moet overtypen. Doordat de declarant al aangeeft om wat voor type kosten het gaat, heeft de administratief medewerker alleen maar een controlerende functie en met één klik wordt de declaratie in de financiële administratie verwerkt.

Een kijkje in onze app

Declareren met de declaratie app

Onkosten en kilometervergoedingen declareren is met de Elvy App heel eenvoudig, maar ook creditcarduitgaven verantwoord je snel. Bekijk hiernaast hoe makkelijk dit gaat! De inrichting is geheel gebaseerd op jouw administratie. Niet alleen gemak voor de declarant, maar óók voor de financiële administratie.

Enthousiast? Vraag vrijblijvend een uitgebreide demonstratie aan.

Demonstratie aanvragen

Een volledig digitaal declaratie systeem

Het digitaliseren van je declaratieproces is een stuk efficiënter en gebruiksvriendelijker. Lees de voordelen van digitaal declareren en kom met ons in contact. We bespreken graag met jou alle mogelijkheden van onze declaratie app.

Contact

Onkosten indienen met de Elvy App

Kilometervergoedingen of andere onkosten dien je eenvoudig in met onze declaratie app. Upload je bonnetje in de app en na het invullen van de declaratiegegevens verzend jij je declaratie. Digitaal onkosten declareren gaat op deze manier razendsnel en voorkomt het verlies van bonnetjes.

Digitaal declaraties fiatteren

Het digitaliseren van het declaratieproces zorgt ook dat het fiatteren (of accorderen) van facturen een stuk makkelijker gaat. Op een moment dat het de fiatteur uitkomt, kan hij of zij de facturen fiatteren. Declaraties kunnen ook vastgehouden worden voor een bepaalde periode, zodat deze in één badge gefiatteerd worden, net wat jouw voorkeur heeft. Uiteraard gebeurt dit allemaal digitaal, dus hierdoor is fysiek aanwezig zijn overbodig.

Inzicht in alle ingediende declaraties

Als je inzicht wil hebben in bepaalde onkosten, is het raadplegen van diverse declaratie-overzichten essentieel. Deze zijn eenvoudig vanuit het declaratiesysteem van Elvy te raadplegen. Zo behoud je de controle over alle gemaakte declaraties van jouw organisatie.

Volledig digitaal declareren, weg met al die bonnetjes!

Doordat je altijd en overal online kunt declareren, is het bewaren van bonnetjes overbodig. De foto van het bonnetje wordt als bewijslast digitaal toegevoegd aan jouw declaratie, waardoor het bewaren van deze bonnetjes overbodig is geworden. Weg ermee!

Gemakkelijk achteraf declaraties raadplegen

Door het digitaliseren van je declaratieproces, kan je eenvoudig een oude declaratie raadplegen. Alle ingediende declaraties worden zowel in het declaratiesysteem van Elvy, als in jouw financiële software opgeslagen.

Integratiemogelijkheden

Elvy Declaratieverwerking geïntegreerd met jouw financiële software

Elvy Declaratieverwerking, maar ook de andere oplossingen van Elvy, hebben een real-time integratie met verschillende financiële softwarepakketten en ERP systemen. Ontdek de oplossingen van Elvy, met de integratiemogelijkheden van jouw financiële software!

Integratiemogelijkheden

Facturen fiatteren met dezelfde App!

De Elvy App is naast het indienen van declaraties, ook geschikt om inkomende facturen te fiatteren, welke je verwerkt met Elvy Factuurverwerking. Zo kun jij deze facturen waar én wanneer dan ook accorderen.

Naast factuurverwerking en declaratieverwerking heeft Elvy nog meer oplossingen om jouw documentstromen te digitaliseren en automatiseren. Denk hierbij aan Elvy Inkoopmanagement, Elvy Contractregistratie en Elvy Documentarchivering. Bekijk hier meer over op onze oplossingenpagina of vraag direct een demonstratie van Elvy aan.

Elvy helpt deze bedrijven efficiënt werken

We hebben nu binnen een minuut de volledige fiatteringsstatus in beeld.
 • Kevin Janssen
 • Beslist.nl
 • Elvy Factuurverwerking - Multivers
Lees meer
Enorme tijdwinst en betere informatievoorziening dankzij Elvy
 • Caspar Remie
 • Riverdale
 • Elvy Factuurverwerking - KCS Wholesale
Lees meer
Voor ons is het een hele goede investering geweest, met efficiency en inzicht als grootste voordeel
 • Sjaak Meijer
 • Basil
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - KCS Wholesale
Lees meer
Een ‘lekkere en leuke’ manier van factuurverwerking.
 • Klaas Vogel
 • Opti-flor
 • Elvy Factuurverwerking - Exact
Lees meer