Voorkom overbodige handelingen

Ontdek het matchen van inkoopfacturen met inkoopdata

Werk jij, naast je financiële software, met een ander systeem voor je inkoopadministratie? Zoals een ERP, WMS, TMS of een maatwerk systeem? Óf misschien een systeem speciaal voor jouw branche. Handig voor veel bedrijfsprocessen, maar voor het afstemmen van inkoopfacturen met de inkoopdata vaak een tijdrovende klus. Ook dit onderdeel van het factuurverwerkingsproces kan geautomatiseerd worden met Elvy. Bekijk deze video hoe je met Elvy tijd bespaart, overbodige handelingen voorkomt en jouw factuurverwerkingsproces waterdicht wordt.

 

Demonstratie aanvragen

Bekijk het webinar

0174-610192

Ben je benieuwd naar de functionaliteiten van Elvy om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Vul het formulier in en ontvang direct het webinar in jouw mailbox.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Voordelen van integratie tussen Elvy en het inkoopordersysteem

Automatiseer matchen van inkomende facturen

Het handmatig controleren of een inkomende factuur overeenkomt met de betreffende order en/of ontvangstdata kost ontzettend veel tijd. Door slimme software in te zetten automatiseer je dit proces. Zo zet je Elvy aan het werk om te controleren of er een match is.

Integratie met ERP, WMS en TMS

Elvy integreert naadloos met ERP, WMS, TMS of een ander systeem dat jouw orderdata bevat. Of je het systeem nu zelf hebt ontwikkeld, hebt laten ontwikkelen óf gebruik maakt van branchespecifieke software, er zijn talloze mogelijkheden!

Datawisseling tussen financiële software en ERP

Elvy integreert met zowel de financiële software als het systeem binnen jouw organisatie. Door deze dubbele connectie beschikt Elvy over alle informatie op de factuur en kan deze ook real-time delen. Zo is een PDF versie van de factuur te raadplegen op drie locaties: in Elvy, de financiële software én het ERP systeem.

Automatische factuurfiattering

Het matchen van inkomende facturen aan inkooporders en/of ontvangsten zorgt ervoor dat overbodig fiatteren verleden tijd is. Is er een volledige match of valt deze binnen de gestelde marges, dan wordt de factuur automatisch gefiatteerd en klaargezet op de betaaladvieslijst.

Vertaalslag van systeem naar financiële software

Doordat Elvy connecteert met de financiële software én jouw systeem, kan Elvy ook de vertaalslag maken van kostenomschrijvingen. Een inkoopaanvraag voor verschillende locaties in het systeem, kan door Elvy als uitgesplitste boeking in jouw financiële software terechtkomen.

Audit-trail; proces inzichtelijk

Van alle facturen in omloop en (automatisch) gefiatteerde facturen is er real-time een audit-trail beschikbaar. Zo houd jij, maar ook de accountant, grip en controle.

Stem facturen af, ongeacht de locatie van orderdata

Elvy helpt diverse organisaties met het optimaliseren van hun financieel administratieve processen. Onze klanten die deze integratie inzetten zijn actief in verschillende branches: van metaalbewerking tot webshops, van de logistieke sector tot aan vis- en vleesverwerking. Grote kans dat we de processen in jouw organisatie ook kunnen automatiseren!

Meer informatie over de integratie

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat je nog een aantal vragen hebt over deze integratie van Elvy. Hiernaast lees je een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons. We beantwoorden jouw vragen met plezier!

Contact

Meer over Elvy

Waar kan ik meer informatie vinden over Elvy Factuurverwerking

Ik gebruik branchespecifieke termen voor de inkoop- en ontvangstdata. Kan Elvy mij ook helpen?

Waar staat three-way matching voor?

Welke prijzen worden gehanteerd?

Heeft Elvy een samenwerking met mijn softwarepartner?

Meer informatie

Advies over inkoopfacturen verwerken

De diversiteit aan ERP, WMS, TMS en maatwerksystemen is groot, daardoor ook de wensen en mogelijkheden voor een optimale factuurverwerking van inkoopfacturen. Heb je vragen over de mogelijkheden van Elvy, neem dan contact met ons op. We geven je graag advies over de inrichtingsmogelijkheden.

Contact