Hoe werkt Elvy Contractregistratie met Unit4 Wholesale?

Het proces stap voor stap
Stap 1/5
Invoeren
Stap 2/5
Financiële verplichting
Stap 3/5
Fiatteren
Stap 4/5
Notificaties
Stap 5/5
Factuurmatching

Vastleggen van alle contractgegevens

Het proces start met het vastleggen van het contract met alle vereiste contractgegevens. Vooraf definieert u velden waarop u de contracten wilt registreren. Wordt het contract automatisch geprolongeerd? Wat is de opzegtermijn van een contract?

Het contract kan tot in de kleine lettertjes worden vastgelegd.

Vastleggen van de financiële verplichtingen

Het kan zijn dat het contract ook financiële verplichtingen met zich mee brengt. Denk bijvoorbeeld aan uw huur-, lease- of telefoniecontracten.

In combinatie met Elvy Inkoopmanagement kunnen de financiële verplichtingen gemakkelijk worden geregistreerd. U kunt deze vastleggen aan de hand van stamgegevens uit Unit4 Wholesale zoals grootboekrekeningen en kostenplaatsen, of door uzelf bepaalde waarden.

Loopt de verplichting over meerdere jaren? Met Elvy registreert u de verplichting gemakkelijk over de verschillende periodes.

Goedkeuren, afkeuren, in behandeling nemen, om advies vragen en de audit trail

Bij het invoeren van een contract bepaalt u welke medewerkers toegang hebben tot het raadplegen van het contract. Een contract kan eventueel ook gefiatteerd worden door één of meerdere personen alvorens deze geactiveerd wordt.

Ontvang op tijd een melding

Bij het invoeren van het contract wordt aangegeven wat de opzegtermijn of prolongatiedatum van een contract is. U geeft daarbij ook aan wanneer de contractverantwoordelijke een notificatie dient te ontvangen om het contract te beoordelen. Een contract vervalt of prolongeert dus nooit meer zonder uw medeweten.

Facturen matchen met contractuele verplichtingen

Door de integratie met Elvy Factuurverwerking en Inkoopmanagement kunnen binnenkomende facturen gematcht worden aan de financiële verplichtingen.

U creëert een volledig overzicht van alle financiële verplichtingen behorende bij een contract en welke facturen hier reeds voor ontvangen zijn. U weet dus ook direct welke facturen u nog kunt verwachten.

Functionaliteiten en integratie

Elvy biedt u controle, inzicht en efficiëntie met de vele functionaliteiten en de integratie met Unit4 Wholesale. Maar hoe precies? Bekijk hier de voordelen of laat ons het toelichten in een demo!

Stel hier uw vraag >

Demonstratie aanvragen

Al uw contracten gearchiveerd in ElvyWeb.

Real-time integratie met Unit4 Wholesale.

Automatische notificaties vanuit Elvy.

Uitgebreide fiatteringsmogelijkheden via Elvy Web of Elvy App.

Integratie met Elvy Inkoopmanagement en Factuurverwerking.

Audit trail - Controle op en inzicht in de contracten in omloop.

Ervaar de kracht van Elvy

Benieuwd naar de werking van Elvy in de praktijk?

Demonstratie aanvragen

Eén oplossing

Met de inzet van Elvy zorgt u ervoor dat niet alleen uw contractregistratie op orde is. Met Elvy Factuurverwerking, Inkoopmanagement en Documentarchivering kunt u ook uw andere processen optimaliseren.

Met de inzet van één oplossing geïntegreerd met Unit4 Wholesale kunt u verschillende financiële processen efficiënter laten verlopen en meer inzicht en controle creëren.

Dat is optimaliseren: daar staan we voor!

Uw behoefte centraal

Bij Elvy ontwikkelen we alles zelf. Van het eerste idee tot de daadwerkelijke ontwikkeling, alles wordt onder één dak uitgevoerd. Ons hele team van consultants tot support staan nauw met elkaar in verbinding, om uw behoeften altijd scherp te hebben.

U staat centraal: daar staan we voor!

Implementatie en nazorg

Wanneer u kiest voor Elvy, kiest u voor een partner. We verzorgen het gehele implementatietraject, van een goede voorbereiding tot uw training. Maar daar stopt het niet.

Door continu met u in contact te staan weten wij wat er speelt en waar uw behoefte ligt. Of u nu contact heeft met onze consultant, supportmedewerker of klant succes manager, wij tillen uw financiële processen naar een hoger niveau.

Dat is ontzorgen: daar staan we voor!

Al 25 jaar partner

Door de jarenlange ervaring in de markt huist Elvy veel kennis. Al in 1993 ontwikkelden wij software voor uw administratie.

Inmiddels leveren we aan ruim 2500 organisaties in Nederland en werken we nauw samen met meer dan 100 ERP-leveranciers. Onze klanten en partners houden ons scherp. Samen zorgen we ervoor dat we nu en in de toekomst de betrouwbare partner zijn die we altijd zijn geweest.

Dat is partnerschap: daar staan we voor!

Eén vaste prijs

Inzicht en voorspelbaarheid zijn voor u in uw financiële administratie belangrijk. Daarom levert Elvy sinds jaar en dag een oplossing tegen een vaste, lage prijs. Geen onverwachte kosten maar een duidelijke prijs vooraf bekend.

Daarnaast is Elvy gemakkelijk uit te breiden. U betaalt pas als u een oplossing daadwerkelijk gebruikt. Zo heeft u alles helder.

Dat is transparantie: daar staan we voor!

Altijd up-to-date managementrapportages.
  • Albert van der Linde
  • Willem de Boer Food & Events
  • Elvy Factuurverwerking - Accountview
Lees meer
We kunnen meer klanten bedienen met dezelfde bezetting, met meer werkplezier!
  • Jolanda van Boheemen
  • Administratiekantoor Van Boheemen
  • Elvy Factuurverwerking - Exact Online
Lees meer
Het werkt super en dat zou ik voor geen geld meer willen missen.
  • Mike Kastrop
  • Occasion Totaal
  • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - Accountview
Lees meer
Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vraag

Demonstratie aanvragen

Op welke manier wordt de integratie tot stand gebracht?

Welke prijzen worden gehanteerd?

Moet de software nog geïmplementeerd worden?

Is er ook samenwerking met mijn Unit4 Wholesale leverancier?