Hoe werkt Elvy Documentarchivering met Unit4 Wholesale?

Het proces stap voor stap
Stap 1/5
Aanleveren
Stap 2/5
Herkennen
Stap 3/5
Archiveren
Stap 4/5
Workflow
Stap 5/5
Terugzoeken

Verschillende mogelijkheden

Met Elvy Documentarchivering bepaalt u zelf welke documenten u wilt digitaliseren en archiveren. Elvy kan documenten op verschillende manieren verwerken. Van het verwerken van gescande documenten vanuit een specifieke netwerklocatie, tot het geautomatiseerd uitlezen van e-mailboxen. Elvy maakt het u zo gemakkelijk mogelijk.

Alle gegevens uitlezen

Elvy kan verschillende gegevens op een document herkennen en deze gebruiken voor de verdere verwerking van het document. De relatie, de datum en het type document worden standaard herkend, maar ook kan er een extra omschrijving worden meegegeven. Eventueel is het mogelijk om extra velden aan de verwerking toe te voegen.

Elvy maakt elk document volledig herkenbaar, zodat het document later in het proces gemakkelijk teruggevonden kan worden.

Digitaal archief in Elvy Web

Bij de verwerking van het document wordt deze direct in Elvy Web gearchiveerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de herkende gegevens en de eventueel extra gebruikte velden.

Verwerken, afkeuren, in behandeling nemen, om advies vragen en de audit trail

Bij de archivering kan er gekozen worden om het document aan verschillende medewerkers aan te bieden middels een workflow. In deze workflows kunnen medewerkers worden aangewezen om zowel tegelijkertijd als opeenvolgend handelingen uit te voeren. Van alle handelingen wordt geautomatiseerd een audit trail gemaakt.

Gericht documenten zoeken

Elke medewerker met de juiste rechten kan het document terugvinden in Elvy Web. Dit kan eenvoudig door te zoeken op bijvoorbeeld de relatie of andere kenmerken. Daarnaast maakt Elvy het gehele document doorzoekbaar, waardoor ook op de inhoud van het document kan worden gezocht.

Functionaliteiten en integratie

Elvy biedt u controle, inzicht en efficiëntie met de vele functionaliteiten en de integratie met Unit4 Wholesale. Maar hoe precies? Bekijk hier de voordelen of laat ons het toelichten in een demo!

Stel hier uw vraag >

Demonstratie aanvragen

U bepaalt welke type documenten u verwerkt.

Real-time integratie met Unit4 Wholesale.

Relatiestamgegevens vanuit Elvy aanmaken en bijwerken.

Uitgebreide fiatteringsmogelijkheden via Elvy Web of Elvy App.

Audit trail - Controle op en inzicht in de documenten in omloop.

Ervaar de kracht van Elvy

Benieuwd naar de werking van Elvy in de praktijk?

Demonstratie aanvragen

Eén oplossing

Met de inzet van Elvy zorgt u ervoor dat niet alleen uw documentarchivering op orde is. Met Elvy Factuurverwerking, Inkoopmanagement en Contractregistratie kunt u ook uw andere processen optimaliseren.

Met de inzet van één oplossing geïntegreerd met Unit4 Wholesale kunt u verschillende financiële processen efficiënter laten verlopen en meer inzicht en controle creëren.

Dat is optimaliseren: daar staan we voor!

Uw behoefte centraal

Bij Elvy ontwikkelen we alles zelf. Van het eerste idee tot de daadwerkelijke ontwikkeling, alles wordt onder één dak uitgevoerd. Ons hele team van consultants tot support staan nauw met elkaar in verbinding, om uw behoeften altijd scherp te hebben.

U staat centraal: daar staan we voor!

Implementatie en nazorg

Wanneer u kiest voor Elvy, kiest u voor een partner. We verzorgen het gehele implementatietraject, van een goede voorbereiding tot uw training. Maar daar stopt het niet.

Door continu met u in contact te staan weten wij wat er speelt en waar uw behoefte ligt. Of u nu contact heeft met onze consultant, supportmedewerker of klant succes manager, wij tillen uw financiële processen naar een hoger niveau.

Dat is ontzorgen: daar staan we voor!

Al 25 jaar partner

Door de jarenlange ervaring in de markt huist Elvy veel kennis. Al in 1993 ontwikkelden wij software voor uw administratie. Inmiddels leveren we aan ruim 2500 organisaties in Nederland en werken we nauw samen met meer dan 100 ERP-leveranciers. Onze klanten en partners houden ons scherp. Samen zorgen we ervoor dat we nu en in de toekomst de betrouwbare partner zijn die we altijd zijn geweest.

Dat is partnerschap: daar staan we voor!

Eén vaste prijs

Inzicht en voorspelbaarheid zijn voor u in uw financiële administratie belangrijk. Daarom levert Elvy sinds jaar en dag een oplossing tegen een vaste, lage prijs. Geen onverwachte kosten maar een duidelijke prijs vooraf bekend.

Daarnaast is Elvy gemakkelijk uit te breiden. U betaalt pas als u een oplossing daadwerkelijk gebruikt. Zo heeft u alles helder.

Dat is transparantie: daar staan we voor!

Altijd up-to-date managementrapportages.
  • Albert van der Linde
  • Willem de Boer Food & Events
  • Elvy Factuurverwerking - Accountview
Lees meer
We kunnen meer klanten bedienen met dezelfde bezetting, met meer werkplezier!
  • Jolanda van Boheemen
  • Administratiekantoor Van Boheemen
  • Elvy Factuurverwerking - Exact Online
Lees meer
Het werkt super en dat zou ik voor geen geld meer willen missen.
  • Mike Kastrop
  • Occasion Totaal
  • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - Accountview
Lees meer
Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vraag

Demonstratie aanvragen

Op welke manier wordt de integratie tot stand gebracht?

Welke prijzen worden gehanteerd?

Moet de software nog geïmplementeerd worden?

Is er ook samenwerking met mijn Unit4 Wholesale leverancier?