Hoe werkt Elvy Inkoopmanagement met Unit4 Wholesale?

Het proces stap voor stap
Stap 1/5
Aanvragen
Stap 2/5
Goedkeuren
Stap 3/5
Bestellen
Stap 4/5
Factuurmatching
Stap 5/5
Rapportages

Aanvragen van diensten en goederen

Een medewerker kan gemakkelijk zijn inkoopaanvragen indienen via Elvy Web met een door u opgesteld aanvraagformulier. U creëert het formulier met vrije tekstvelden en vastgestelde waarden op basis van stamgegevens uit Unit4 Wholesale, bijvoorbeeld grootboekrekeningen, kostenplaatsen, projecten en artikelen.

Bij het indienen van de aanvraag wordt er direct gecheckt of de aanvraag binnen het budget past. Op basis van alle aanvraaggegevens worden de juiste budgethouders gevraagd hun fiat te geven op de aanvraag.

Goedkeuren, afkeuren, in behandeling nemen, om advies vragen en de audit trail

Na het indienen van de inkoopaanvraag, bepaalt Elvy aan de hand van de gegevens wie er op welk moment moet fiatteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaling van fiatteurs op basis van projecten of kostenplaatsen. Of fiatteurs dit opeenvolgend of tegelijkertijd moeten doen, of over één of meerdere niveaus, Elvy biedt de mogelijkheden!

Tevens is direct inzichtelijk voor de budgethouder wat de resterende budgetruimte is. Van alle handelingen wordt automatisch een audit trail bijgehouden. U weet dus te allen tijde wie welke handelingen heeft verricht of nog moet verrichten.

Inkopen van de goederen of diensten

Zodra de inkoopaanvraag is goedgekeurd kan de inkoopverplichting met de leverancier worden aangegaan door het plaatsen van de bestelling.

Vanuit Elvy kan geautomatiseerd een bestelformulier gegenereerd worden met daarop alle vereiste gegevens. Elvy genereert voor elke inkoopverplichting tevens een uniek nummer zodat de leverancier deze op zijn facturen kan vermelden.

Vanuit Elvy hebben alle vereiste personen inzicht in het budget, de verplichtingen die reeds zijn aangegaan, de reeds ontvangen en de nog te ontvangen facturen.

Automatisch de juiste factuur aan de juiste verplichting matchen

Inkomende facturen worden verwerkt met Elvy Factuurverwerking. Elvy kan op basis van de herkende factuurgegevens direct de juiste inkoopverplichting en verplichtingsregels herkennen, waaraan de factuur wordt gematcht.

Aan de hand van uw inrichting wordt bepaald of bij een één op één match de factuur nog gefiatteerd dient te worden. Overschrijdt de factuur de aangegane inkoopverplichting zal Elvy daarop signaleren en kan de gebruiker de benodigde acties ondernemen.

Real-time inzicht in budgetten, verplichtingen en realisaties

Vanuit Elvy hebben alle medewerkers inzicht in hun budgetten, de verplichtingen die reeds zijn aangegaan, de reeds ontvangen en de nog te ontvangen facturen.

Tevens is het mogelijk om specifieke rapportages op maat te maken. Zo bent u real-time op de hoogte om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen.

Functionaliteiten en integratie

Elvy biedt u controle, inzicht en efficiëntie met de vele functionaliteiten en de integratie met Unit4 Wholesale. Maar hoe precies? Bekijk hier de voordelen of laat ons het toelichten in een demo!

Stel hier uw vraag >

Demonstratie aanvragen

Vooraf uw inkoopverplichtingen inzichtelijk.

Real-time integratie met Unit4 Wholesale.

Uitgebreide fiatteringsmogelijkheden via Elvy Web of Elvy App.

Alle boekingsvelden vanuit Elvy beschikbaar.

Registreer gemakkelijk uw budgetten.

Audit trail - Controle op en inzicht in de aanvragen in omloop.

Al uw inkoopverplichtingen gearchiveerd in Elvy Web.

Ervaar de kracht van Elvy

Benieuwd naar de werking van Elvy in de praktijk?

Demonstratie aanvragen

Geen onverwachte kosten

Door de digitale registratie heeft u altijd een actueel inzicht in de status van uw budgetten en voortgang van uw inkoopaanvragen. Budgetoverschrijdingen kunnen direct worden ondervangen al voordat ze zich voordoen.

Inkoopverplichtingen worden vooraf aangevraagd en gefiatteerd, alvorens deze worden aangegaan met de leverancier. Zo weet u direct welke kosten u kan verwachten en heeft u geen onverwachte kosten achteraf.

Dat is besparing: daar staan we voor!

Implementatie en nazorg

Wanneer u kiest voor Elvy, kiest u voor een samenwerking. We verzorgen het gehele implementatietraject, van een goede voorbereiding tot uw training. Maar daar stopt het niet.

Door continu met u in contact te staan weten wij wat er speelt en waar uw behoefte ligt. Of u nu contact heeft met onze consultant, supportmedewerker of klant succes manager, wij tillen uw financiële processen naar een hoger niveau.

Dat is ontzorgen: daar staan we voor!

Uw behoefte centraal

Bij Elvy ontwikkelen we alles zelf. Van het eerste idee tot de daadwerkelijke ontwikkeling, alles wordt onder één dak uitgevoerd. Ons hele team van consultants tot support staan nauw met elkaar in verbinding, om uw behoeften altijd scherp te hebben.

U staat centraal: daar staan we voor!

Integratie met Unit4 Wholesale

Door de naadloze integratie met Unit4 Wholesale stemt u uw bedrijfsprocessen volledig op elkaar af. Uw stambestanden worden centraal beheert en kunnen op de gewenste manier worden ingezet voor de inrichting.

Rapportages kunnen volledig op basis van de stamgegevens uit eAccounting worden vormgegeven. Zo heeft u altijd één actueel overzicht.

Altijd volledig inzicht: daar staan we voor!

Eén oplossing

Met de inzet van Elvy zorgt u ervoor dat niet alleen uw inkoopmanagement op orde is. Met Elvy Factuurverwerking, Contractregistratie en Documentarchivering kunt u ook uw andere processen optimaliseren.

Met de inzet van één oplossing geïntegreerd met eAccounting kunt u verschillende financiële processen efficiënter laten verlopen en meer inzicht en controle creëren.

Dat is optimaliseren: daar staan we voor!

Altijd up-to-date managementrapportages.
  • Albert van der Linde
  • Willem de Boer Food & Events
  • Elvy Factuurverwerking - Accountview
Lees meer
We kunnen meer klanten bedienen met dezelfde bezetting, met meer werkplezier!
  • Jolanda van Boheemen
  • Administratiekantoor Van Boheemen
  • Elvy Factuurverwerking - Exact Online
Lees meer
Het werkt super en dat zou ik voor geen geld meer willen missen.
  • Mike Kastrop
  • Occasion Totaal
  • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - Accountview
Lees meer
Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vraag

Demonstratie aanvragen

Op welke manier wordt de integratie tot stand gebracht?

Welke prijzen worden gehanteerd?

Moet de software nog geïmplementeerd worden?

Is er ook samenwerking met mijn Unit4 Wholesale leverancier?