Elvy is er ook voor organisaties met een kleine hoeveelheid facturen

Eind vorige eeuw richtte Raymo Gerrits zijn onderneming Beat-it.nl op. Een webshop van hard- en software voor de zakelijke markt. Ondanks dat hij zo’n 12 personeelsleden in dienst had, werkt hij inmiddels circa 7 jaar zonder personeel. Door bepaalde focus van afnemers toe te passen en automatisering in zijn bedrijfsprocessen, bedient Raymo als zelfstandige vele klanten door het hele land.

 

Als leverancier van hard- en software heeft Raymo te maken met diverse inkoopfacturen. Op dit moment verwerkt Raymo zo’n 1000 inkoopfacturen per jaar richting SAP Business One, “Ik heb maandelijks relatief gezien niet veel inkoopfacturen om te verwerken, maar als ik deze aantallen handmatig richting SAP Business One moet verwerken, kost mij dat veel te veel tijd.” licht Raymo toe. “De investering voor de tijdsbesparing haal ik eruit. Daarnaast is voor mij een grote toegevoegde waarde dat Elvy Factuurverwerking de PDF van de factuur achter de boeking in SAP Business One plaatst. Belt een klant mij op, is het terugzoeken van de factuur heel gemakkelijk. Mede door de real-time integratie”.

 

“De investering in Elvy levert mij veel op, ondanks mijn kleine hoeveelheid inkoopfacturen.”

Communicatie binnen Elvy

Ieder kwartaal ontvangt Raymo per mail de inhoud van een nieuwe release van Elvy. “Deze mail lees ik altijd door om te kijken of er optimalisaties in Elvy zijn die van toegevoegde waarde voor Beat-it.nl zijn.” vertelt de ondernemer. Het updaten doet hij zelf, dit verloopt prima. In het verleden heeft hij wel eens contact gehad met de afdeling Support van Elvy. “De supportmedewerkers van Elvy zijn eigenlijk altijd  snel en helpen goed. Fijn dat dit soort aspecten ook positief zijn bij Elvy.”

 

“In deze tijden waarin alle prijzen stijgen, zowel van goederen als personeelskosten, moet je als ondernemer automatiseren wat je automatiseren kan.”

 

Blijf met IT bij de tijd

Aan andere ondernemers geeft Raymo het advies: wees niet bang voor verandering en automatiseer wat je kan automatiseren. “In deze tijden waarin alle prijzen stijgen, zowel van goederen als personeelskosten, moet je als ondernemer automatiseren wat je automatiseren kan. Elvy is daar zeker geschikt voor om bijvoorbeeld op personeelskosten te besparen, het is al snel rendabel! Twijfel je als ondernemer wat het je oplevert, laat je dan adviseren tijdens een demonstratie van Elvy.” vertelt de ondernemer. “Verandering in een organisatie kan lastig zijn, maar als je eenmaal over gaat, ervaar je al snel de voordelen!”

Benieuwd wat Elvy voor jou kan betekenen?

Elvy kan voor Beat-it.nl veel betekenen in het efficiënt verwerken van inkomende facturen. Wil jij dit proces ook optimaliseren? Vraag dan vrijblijvend een demonstratie aan van Elvy. We nemen je mee in het proces en bekijken samen met jou hoe Elvy jouw financieel adminsitratieve processen kan optimaliseren.

Demonstratie aanvragen