“Een belangrijke stap in de verdere professionalisering van onze automatisering”

Om papier te besparen, versturen wij onze facturen al geruime tijd per mail. Wij wilden de hoeveelheid papier echter verder beperken en tegelijkertijd eens bekijken of we onze automatisering verder konden professionaliseren. Voor onze financiële administratie en de registratie van vrije dagen van personeel gebruiken wij het Synergy-pakket van Exact. De softwareleverancier die dit pakket bij ons heeft geïmplementeerd, wees ons op Elvy.

Papierbesparing
Elvy is niet alleen een echte papierbespaarder, maar ook een belangrijke stap in de verdere professionalisering van onze automatisering. Elvy communiceert namelijk gemakkelijk met het Exact-pakket. Met behulp van Elvy scannen wij inmiddels niet alleen onze inkoopfacturen, aftekenbonnen en paklijsten, maar ook personeelscontracten, legitimatiebewijzen van werknemers en brieven van de belastingdienst.

Tijdzones
Voor ons is een van de belangrijke voordelen dat we nu any time any place any where toegang tot essentiële informatie hebben. Heel belangrijk voor een bedrijf als het onze dat internationaal actief is. Onze klanten en relaties zijn in andere tijdzones actief, waardoor het kan gebeuren dat we wel eens ’s avonds laat bij bepaalde informatie moeten kunnen, ook als we al thuis zijn.

Terugvinden
Daarnaast bespaart Elvy ons veel tijd omdat we facturen, aftekenbonnen en paklijsten gemakkelijk kunnen vinden. Daarmee stelt Elvy ons ook in staat om vragen van klanten en relaties snel te kunnen beantwoorden. Wat natuurlijk bijdraagt aan een positief imago van Scandia bij haar klanten en relaties. Tot slot heeft Elvy een aantrekkelijke prijsstelling.

Redenen genoeg om Elvy ook bij andere bedrijven aan te bevelen!