VERWERK INKOMENDE FACTUREN EENVOUDIG

Ontdek Elvy Factuurverwerking

Werk jij met KCS Wholesale en ben je opzoek naar een oplossing voor efficiënte factuurverwerking? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van Elvy Factuurverwerking. In deze animatievideo nemen we je mee in het factuurverwerkingsproces. Van het inboeken, digitaal fiatteren tot het archiveren van facturen.

Benieuwd of de software van Elvy een goede stap is voor jouw financiële afdeling? Vraag vrijblijvend een demonstratie aan met een adviseur van Elvy of bekijk onze prijzen.

Bekijk onze prijzen

Hoe werkt Elvy Factuurverwerking met KCS Wholesale?

Het proces stap voor stap
Stap 1/5
Aanleveren
Stap 2/5
Herkennen
Stap 3/5
Boeken en archiveren
Stap 4/5
Fiatteren
Stap 5/5
Betalen

Aanleveren van facturen en bonnetjes

Elvy maakt het aanleveren van facturen gemakkelijk. Facturen worden automatisch vanuit jouw mailbox opgepakt en fysieke documenten kun je inscannen. Na het aanleveren zet Elvy de documenten automatisch klaar voor de volgende stap.

Herkennen van de factuurgegevens

Met de herkenningstechnologie van Elvy worden alle facturen automatisch herkend. Alle gegevens worden gebruikt voor het boeken van de factuur en eventueel het matchen aan bestellingen en ontvangsten. Dit gebeurt real-time waardoor er geen wachttijden zijn.

Verwerking van kosten- en goederenfacturen

Op basis van de herkende gegevens op de factuur én de gegevens uit KCS Wholesale, doet Elvy een boekingsvoorstel. Ook is het mogelijk om de factuur te matchen de inkooporder of ontvangst. Nadat je akkoord geeft op het boekingsvoorstel, maakt Elvy de boeking aan in KCS Wholesale. Zo heb je gelijk al jouw kosten inzichtelijk en kan de btw direct in de aangifte van de betreffende periode mee.

Goedkeuren, afkeuren, in behandeling nemen, om advies vragen en de audit trail

Wil je ook digitaal fiatteren? Dan wordt de factuur na het boeken en archiveren geblokkeerd voor betaling. Elvy kan a.d.h.v. de boekingsgegevens bepalen wie wanneer moet fiatteren. Denk aan bepaalde grootboeken, projecten, kostenplaatsen, bedragen etc. Fiatteren kan via de browser of de Elvy App. Hebben alle vereiste fiatteurs hun akkoord gegeven, dan wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in KCS Wholesale.

Vrijgeven voor betaling in KCS Wholesale

Na volledige goedkeuring van de factuur wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in KCS Wholesale. Op de betaaladvieslijst komen alle goedgekeurde boekingen naar voren die binnen de vervalperiode vallen. Het betaalproces wordt verder vanuit KCS Wholesale vormgegeven zoals je gewend bent.

Bekijk het webinar

+31 (0)174 610192

Ben je benieuwd naar Elvy Factuurverwerking met KCS Wholesale? Vul het formulier in en ontvang direct het webinar in jouw mailbox.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

Functionaliteiten en integratie

Elvy biedt controle, inzicht en efficiëntie met de vele functionaliteiten en de integratie met KCS Wholesale. Maar hoe precies? Bekijk hier de voordelen of laat ons het toelichten in een demonstratie!

Stel hier jouw vraag

Demonstratie aanvragen

Real-time integratie met KCS Wholesale.

Alle boekingsvelden vanuit Elvy beschikbaar.

Uitgebreide fiatteringsmogelijkheden via ElvyWeb of Elvy App.

Controle op dubbele facturen, spookfacturen en bankrekeningnummers.

Audit trail - Controle op en inzicht in de facturen in omloop.

Verwerking van kosten- en goederenfacturen.

Jouw facturen gearchiveerd in KCS Wholesale.

Snel, efficiënt en nauwkeurig werken voor handelsbedrijven

Ideaal voor goederenfacturen

Werk je als handelsorganisatie? Dan is het verstandig om Elvy de inkoopfacturen af te laten stemmen met bestelling of ontvangst. Hiermee voorkom je handmatige (en tijdrovende!) checks en werk je nauwkeuriger. Benieuwd waar Elvy op inspeelt wanneer je goederenfacturen verwerkt? Lees het op onze website!

Goederenfacturen verwerken met Elvy

Fouten zijn verleden tijd

Door de volledige integratie en automatische verwerking van gegevens, worden menselijke fouten uitgesloten. Naast de automatische verwerking, worden de gegevens door Elvy ook gecontroleerd.

Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of de factuur al eerder is verwerkt, of het een spookfactuur is en of het bankrekeningnummer van de crediteur correct is. Geen fouten, geen zorgen.

Volledig inzicht in jouw financiële administratie

Door de real-time integratie worden facturen direct geboekt en gearchiveerd. Je hebt jouw kosten dus direct inzichtelijk. Tevens heb je gedurende het gehele proces van verwerking tot fiattering volledig inzicht in alle handelingen die door verschillende medewerkers worden uitgevoerd. Controle en inzicht.

Nooit meer facturen kwijt

Alle facturen worden in Elvy opgeslagen en bij de boeking in jouw financiële pakket als PDF gearchiveerd. Daarbij zie je ook altijd waar in het fiatteringsproces de factuur zich bevindt. Altijd opgeslagen, nooit meer zoeken.

Gegevens altijd correct

Naast het foutloze proces, zijn ook de gegevens altijd correct. Elvy verzamelt alle gegevens en genereert een compleet boekingsvoorstel op basis van de reeds aanwezige stamgegevens. Van betalingscondities tot valutacodes, alles klopt.

Bespaar tijd en geld

Het geautomatiseerde proces geeft je een controlerende functie i.p.v. een invoerende. Je bespaart dus veel tijd. Altijd het inzicht, altijd de controle, mét extra efficiëntie.

Enorme tijdwinst en betere informatievoorziening dankzij Elvy
 • Caspar Remie
 • Riverdale
 • Elvy Factuurverwerking - KCS Wholesale
Lees meer
Voor ons is het een hele goede investering geweest, met efficiency en inzicht als grootste voordeel
 • Sjaak Meijer
 • Basil
 • Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering - KCS Wholesale
Lees meer
Elvy kan de binnengekomen factuur eenvoudig matchen met de ontvangst in ons ERP-systeem. Dat scheelt heel veel tijd!
 • Petra van Ruijven
 • Van der Valk Systemen
 • Elvy Factuurverwerking - ECI | Bemet
Lees meer
Ervaar de kracht van Elvy

Benieuwd naar de werking van Elvy in de praktijk?

Ben je benieuwd naar onze software? Of wil je eens sparren met een adviseur om te kijken of de inzet van Elvy voor nu de juiste keuze is? Vraag dan vrijblijvend een demonstratie aan. We nemen je mee door onze software en denken mee hoe Elvy ingezet kan worden voor jouw organisatie.

Demonstratie aanvragen
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten?

Uiteraard denken wij graag mee over hoe jij het proces voor factuurverwerking kan optimaliseren. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of laat ons Elvy Factuurverwerking demonstreren.

Adviseer mij

Demonstratie aanvragen

Op welke manier wordt de integratie tot stand gebracht?

Welke prijzen worden gehanteerd?

Wat kan ik verwachten van de implementatie?

Is er ook samenwerking met mijn KCS Wholesale leverancier?