Oplossingen

Optimale controle en inzicht in jouw processen

Elvy biedt verschillende oplossingen om je administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren. Kies voor de oplossing die jou grip op processen teruggeeft.

Factuurverwerking

Controle, inzicht en efficiëntie. Een aantal kernwoorden voor veel financiële experts. Voorwaarden om jouw factuurverwerking op orde te hebben. Heb je het gevoel dat dit beter kan? Lees hoe Elvy dit volledig geïntegreerd met jouw financiële software kan realiseren!

Declaratieverwerking

Zakelijk onkosten declareren, in veel gevallen kan het een stuk makkelijker. Elvy heeft hiervoor de geschikte oplossing: Elvy Declaratieverwerking. Met een eenvoudig declaratiesysteem worden declaraties binnen no-time verwerkt, waardoor je veel tijd bespaart. Daarnaast worden de werkprocessen beter en efficiënter gestroomlijnd.

Contractregistratie

Registreer eenvoudig al jouw contracten en de financiële verplichtingen die daaruit voortvloeien. Contractduur, automatisch prolongeren en ontvangst van een notificatie als het opzegtermijn in zicht komt: Elvy Contractregistratie regelt het voor je.

Eenvoudig digitaal facturen verwerken

Dit is Elvy Factuurverwerking

Maak kennis met Elvy Factuurverwerking: onze oplossing die ervoor zorgt dat al jouw facturen eenvoudig worden verwerkt richting jouw financiële software. Zo werk je efficiënt en heb je volledige controle over jouw financieel administratieve organisatie. Bekijk de video hiernaast en ervaar de voordelen van onze factuurverwerking software. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vraag een demonstratie aan om te ontdekken wat Elvy voor jouw organisatie kan betekenen.

Demonstratie aanvragen

Volledige integratie

De koppeling tussen Elvy en jouw administratie is volledig geïntegreerd en wordt real-time vormgegeven. Hierdoor is er geen vertraging tijdens het verwerken van een boeking vanuit Elvy naar je administratie. Daarnaast heb je op ieder moment een up-to-date overzicht. Geen vertraging tijdens de verwerking en altijd inzicht.

De reeds aanwezige stambestanden uit je administratie worden gebruikt om het proces optimaal vorm te geven. Ook de ingestelde Business Rules uit jouw financiële pakket zijn in Elvy te allen tijde actief.

Altijd volledig inzicht: daar staan we voor!

Jouw behoefte centraal

Bij Elvy ontwikkelen we alles zelf. Van het eerste idee tot de daadwerkelijke ontwikkeling, alles wordt onder één dak uitgevoerd. Ons hele team van consultants tot support staan nauw met elkaar in verbinding, om jouw behoeften altijd scherp te hebben.

Jij staat centraal: daar staan we voor!

Al 25 jaar toonaangevend

Door de jarenlange ervaring in de markt huist Elvy veel kennis. Al in 1993 ontwikkelden wij software voor jouw administratie.

Inmiddels leveren we aan ruim 2500 organisaties in Nederland en werken we nauw samen met meer dan 100 ERP-leveranciers. Onze klanten en partners houden ons scherp. Samen zorgen we ervoor dat we nu en in de toekomst de betrouwbare partner zijn die we altijd zijn geweest.

Dat is partnerschap: daar staan we voor!

Implementatie en nazorg

Wanneer je kiest voor Elvy, kies je voor een samenwerking. We verzorgen het gehele implementatietraject, van een goede voorbereiding tot jouw training. Maar daar stopt het niet.

Door continu met jou in contact te staan weten wij wat er speelt en waar de behoefte ligt. Of je nu contact hebt met onze consultant, supportmedewerker of Klant Succes Manager, wij tillen jouw financiële processen naar een hoger niveau.

Dat is ontzorgen: daar staan we voor!

Eén vaste prijs

Inzicht en voorspelbaarheid zijn voor jou in je financiële administratie belangrijk. Daarom levert Elvy sinds jaar en dag een oplossing tegen een vaste, lage prijs. Geen prijs per verwerkt document of gekoppelde administratie, maar een duidelijke prijs welke vooraf bekend is.

Daarnaast is Elvy gemakkelijk uit te breiden. Je betaalt pas als je een oplossing daadwerkelijk gebruikt. Zo heb je alles helder.

Dat is transparantie: daar staan we voor!

Waarom Elvy

Bespaar tijd en geld

  • Richt je gewoon weer op jouw core business
  • Vergroot de efficiëntie van jouw administratieve processen
  • Automatiseer en digitaliseer jouw financiële processen. Voorkom fouten!

Onze prijzen

Demonstratie aanvragen

Koppelingen

Elvy sluit naadloos aan op jouw software

Elvy koppelt met veel verschillende financiële softwarepakketten en ERP systemen, maar hier stopt het niet. We blijven de mogelijkheden binnen Elvy uitbreiden, maar ook het aantal koppelingen. Staat jouw koppeling dus niet bij deze selectie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Achter de schermen werken onze developers hard aan uitbreidingen van onze koppelingen.

Contact